naprawa 2 laptopów (1) Z tak fachowym serwisem dawno się nie spotkałam. Przyniosłam laptopa z... Joanna Wolańska m (1) Pełen Profesjonalizm. Gorąco Polecam! m Profesjonalna naprawa. (1) Pan wnikliwie analizuje, aby dokładnie namierzyć problem komputerowy, a... MSzB
Świetne usługi. (1) Wielokrotnie korzystałem z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolony.... Mat Polecam (1) Wszystko zgodnie z zamówieniem i expresowo. Artur strona internetowa (1) Polecam, firma rzetelna wykonała sklep internetowy, jestem bardzo zadowolona,... Wiola Aparat Aquapix w1400 active (1) Produkt kupiłam w Net-S, gdyż był najtańszy w internecie, bo po co... Elken Wart polecenia (1) Gorąco polecam.Gorąco polecam.Gorąco polecam.Gorąco polecam.Gorąco polecam. Artur Sopot (1) Wspolpracuje z firma od dluzszego czasu (strona www,projekty graficzne) i... Monika odradzam net-s sklep internetowy (1) Terminy realizacji zamówienia niezgodnie z opisem.Odradzam. Marcin Polecam serwis (1) Serwis rzetelnie i szybko wywiązał się ze swojego zadania. Dysk został... Renata Lewandowska Rewelacja : ) (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Pomimo, że element wymieniany wcześniej... BB Jak zwykle niezawodny!!! (1) Korzystam z usług tej firmy od lat, zawsze dobrze, zawsze szybko, zawsze... Łukasz Lusync (1) Korzystamy z usług Pana Mateusza, zawsze jest jakieś rozwiązanie,... 3CityInvest Agencja PRO (2) Mam przyjemność współpracować z Website od kilku miesięcy, podczas których... Katarzyna Profesjonalizm w każdym calu :) (1) Oddałam do serwisu mój już przestarzały laptop....., po zbyt intensywnym... Izabela M. nie polecam (1) Nie polecam, szkoda nerwów, zdrowia i pieniędzy andy Projektowanie stron Gdańsk (1) Dla mnie firma https://mixedmedia.pl świetne podejście do klienta. Pan Bartek... Marek polecam wszystkim (1) Bardzo dobry serwis. Mój laptop znów działa jak nowy. Trafne zdiagnozowanie... Anita Totalne dno! (1) Skorzystałem z serwisu tej firmy jeszcze w zeszłym roku. Oddałem laptopa na... P.K.