Teraz bez przestojów (1) Pracownicy firmy przejeli koordynacje dostaw i serwisu sprzętu it i biurowego... Grzegorz właściciel firmy Omijać szerokim łukiem!!! (1) Zdecydowanie nie polecam. Co innego na stronie, a co innego w rzeczywistości.... Hubert Niesprawny dysk... (1) Zakupiłem dysk w tym sklepie skuszony niską ceną na Ceneo... Opinie na... Gdynianin
Opinia naprawy laptopa-Tomasz S. (1) Wszystko b. OK. jakość obsługi, terminowość, słowność, wysoka fachowość i... Tomasz S. Świetny fachowiec (1) Rewelacyjna współpraca - wszystko sprawnie, w miłej atmosferze i przede... Weronika Pełna profeska :) (1) Mój laptop miał dwa problemy - mulił i miał uszkodzony monitor. Oddałem go... fran polecam (1) Realizacja serwisu internetowego przebiegała na najwyższym poziomie.... DM Bardzo profesjonalna i sprawna współpraca w miłej atmosferze (1) Zdecydowanie polecam współpracę z ta firmą. Cechuje ich profesjonalizm i... Agata Kozlowska szybko, sprawnie i w dobrej cenie (1) pan był w 15 minut, usługa konfiguracja drukarki 10 min, czyli polecam wszystkim Monika gorąco polecam (1) super fachowiec, szybko, tanio, konkretnie Dorota Projekt graficzny i druk (1) Firma kompleksowo podeszła do tematu. Potrzebowaliśmy wszystkie materiały... Piotr Gorąco polecam (1) Najlepszy serwis. szybko, profesjonalnie i uczciwie. Świetna obsługa. Naprawa... Bardzo zadowolona klientka Zdecydowanie polecam! (1) Skorzystaliśmy z usług P. Michała dwukrotnie - przy stworzeniu strony... electronixa naprawa niedzialajacego laptopa (1) szczegolwe przedstawienie gdzie tkwil problem.wnikliwe podejscie do naprawy... Mac Widoczna strona - polecamy (1) Polecamy wszystkim zainteresowanym współpracę z Panem Tomaszem. Szybki... Procorr uwaga sklep wysyła niesprawny sprzęt (1) Zakupiłem w Net-s ze względu na to, że jest to sklep lokalny niestety sklep... klient net-s Zdecydowanie odradzam (2) Firma sprzedaje wadliwy sprzęt ( komputer Lenovo ), a w trakcie reklamacji... Maria Bartlewicz Polecam z czystym sumieniem (1) Profesjonalna obsługa i bezproblemowy kontakt z Panem Kamilem. Jeśli szukacie... Natalia Bardzo wybiórczy zasięg sieci (1) Oferta kanałów bardzo dobra ale zasięg masakra.Wybierają tylko niektóre... mark90 Omijać z daleka. (1) Potwierdzam negatywne opinie, nie róbcie zakupów w tym sklepie. Terminy... Klient net-s.pl