Omijać z daleka. (1) Potwierdzam negatywne opinie, nie róbcie zakupów w tym sklepie. Terminy... Klient net-s.pl Polecam! (2) Korzystałem z tego serwisu kilka razy i zawsze byłem zadowolony, było na czas... Olek Firma na 6+ (1) Zrobienie stron i wizytówek to dla tej firmy pestka. Kreatywność, jakość i... Malex-systemy
Naprawialem tam tablet Lenovo - bardzo polecam (1) Tablet przestal dzialac po upadku. Serwis przeprowadzil najpierw wstepna... Kacper polecam! Rzetelne i profesjonalne podejście do klienta i zadania (1) Bardzo polecam firmę tassel jako wykonawcę stron internetowych. Moja strona... suprima Euro navi (1) Niema lepszego sklepu w Polsce doradztwo na najwyższym poziomie mega oferta i... Dworzec Pełen profesjonalizm! (1) Salon godny polecenia. Od wykonania telefonu z zapytanie o poszukiwany... Dominika polecam (1) Szybko i skutecznie. Polecam. Adam polecam (1) Profesjonalnie, szybko i ceny przystępne. Paweł Kilkuletnia współpraca (1) Z czystym sumieniem moge polecić firmę, każdemu kto potrzebuje profesjonalnej... Fotimo- fotografia Polecam (1) Pełen profesjonalizm, znakomity kontakt z Panem Tomaszem, jakość wykonywania... Malwina Elastyczna firma (1) Przesiadłem się z wordpresa na ich oprogramowanie. Dostosowali produkt do... Łukasz Gorąco polecam! (1) Szybka i profesjonalna obsługa. Na chwilę obecną żadnych awarii, oby tak... Handlowiec Odzyskałem dane (1) Gorąco polecam tą firmę za fachową i miłą obsługę klienta. Dodatkowo dostałem... Daniel Nie polecam (1) Nie polecam Limesa z uwagi na fatalny kontakt z obsługą klienta, wogole nie... Agnieszka .... (1) Byłem klientem tej firmy na początku tego roku. Oddałem komputer do... niezadowolony klient 1234 Sedecznie polecam! (1) Komputer oddałam dwa dni temu do naprawy, Pan z PC Doctor dał radę i śmiga... Magdalena Polecam (1) Dobry serwis, przystępne ceny, szybki czas realizacji i miła obsługa Daria KKP (1) Pożyteczny sklep, zwłaszcza dla osób, które maja problem z poruszaniem się kkp Pełen profesjonalizm (1) Przyszedłem z zepsutym dyskiem, Pana Łukasz zajął się nim natychmiast,... Grzegorz K.