tragedia (1) Absolutnie nie polecam. Pierwszy powód - sprzedali mi sprzęt z zupełnie... k Nie dla każdego (1) Sklep oferuje jedne z lepszych cen (o ile nie najlepsze) w Polsce. Niestety,... Klient Polecam serdecznie! (1) Od kilku lat robię tam zakupy. Jak potrzebuję jakiegoś sprzętu to zawsze tam... Ala
Marcin - opinia (2) Widzę, że wielu z was chwali ten serwis, może faktycznie mój przypadek był... Marcin nieposzanowanie klienta (2) od momentu zgłoszenia awarii minal tydzień zanim skontaktowal się ze mna... Monika Szkolenia MS EXCEL (1) Bardzo ciekawe szkolenie. Efekty znacząco wpływają na poprawę pracy i... Zbigniew ceturia (1) Jestem bardzo zadowolona z współpracy !Polecam centuria-oliwa Zdecydowanie polecam (1) Zdecydowanie polecam wykonawcę. Wykonanie strony internetowej pierwsza klasa.... Łukasz Polecam! (1) Co prawda danych nie udało się odzyskać ze względu na mechaniczne uszkodzenie... Katarzyna Szybko i sprawnie (1) naprawili mojego laptopa dosłownie w kilka godzin, działa bez zarzutu, polecam! Wojtek Nie polecam (1) Nie polecam .. . nie znaja sie na temacie ... nie potrafia zdiagnozowac... Niezadowolony klient .... (1) Nie można odnaleźć hosta „SMPT”. Zweryfikuj poprawność... psikuta... Zadowolona klientka (1) Bardzo polecam firmę Limes, korzystam z telewizji kablowej jak i internetu.... Martyna Stały klient - NIgdy wiecej, sprawa idzie do sądu ! (1) W kwietniu 2012r kupiłem w sklepie Tav Elektronic laptop marki Lenovo, za... Adam Szymański Moja subiektywna ocena (1) Z czystym sumieniem wszystkim polecam, Jest wiele firm która może zrobić... Krzysztof Serwis na 5! (1) Szukałem usługi świadczonej w domu - ze względu na swój wiek i brakiem... Zygmunt reklamacja (1) Kupiłem tablet. Po tygodniu oddałem do reklamacji. Dwa razy w tygodniu pytam,... tquest gazol - opinia (1) Kartę graficzną do kompa z przed 7 lat od ręki, taką samą i za 40 zł !!!... gazol Grzegorz - opinia (1) Wtam serdecznie, niniejszym chciałbym polecić zakupy komputerowe w salonie... Grzegorz Trafna diagnoza i skuteczna naprawa (1) Mój kontakt z serwisem Net-Komp, miał całkiem nietypowy przebieg. Z racji... Waldi