Zadowolona (1) W końcu porządny serwis! Pan Patryk ze stoickim spokojem wytłumaczył mi... Karolina Skuteczni (1) Moja strona była pozycjonowana kilka razy - bez skutku. W końcu trafiłem na... K. LOGO FIRMOWE! (1) Długo poszukiwałem osoby, która stworzyłaby mi satysfakcjonujące logo firmy.... Marcin
Polecam (1) Polecam! W szczególności za fachowe doradztwo. Projekt graficzny świetny i... Wojtek AniwaArt na piątkę z plusem (1) Firma podchodzi bardzo konkretnie i rzetelnie do przyjętych zleceń.A przede... soundarea Słaby sklep, obsuga nie miła (1) Sklep słaby, na tableta czekam tydzień, gdzie w momencie zamówienia... kwir Naprawa laptopa (1) Super szybka ocena i wyszukanie problemu,naprawa w tym samym dniu:) Tanio. wrzeszczanin .... (2) Podają że masz zadłużenie kwota z kosmosu i płać bo do sądu!!! Telefonów nie... Zofia naprawa laptopa (1) przez miesiąc nie mogłem korzystać z urządzenia po 2 formatowaniu dalsze... ficzek profesjonalizmu też zero (1) Oddałem laptopa do tego pseudoserwisu, laptopa za nadmienię 1400 zł.Pęknięta... Miłosz krzysiek (1) Obsługa miła profesjonalna. Szybka i profesjonalna pomoc. Będę korzystał z... Krzysiek Zdumiona (1) Jestem zdumiona, projekt który otrzymałam w pełni mnie zadowolił. Strona była... KHDWK solidna robota (1) już drugi laptop oddałem im do naprawy i muszę powiedzieć że jestem... Adrian HUB DC LIMES (2) Korzysta ktoś jeszcze z huba dc++ w limes? Pamiętam,że jeszcze za czasów... Marian Siwowski - słaby serwis komputerowy (1) Podstawowe minusy: bardzo długi czas oczekiwania na realizację naprawy... Zniecierpliwiony pochwała !! (1) uczciwa firma w dystrybucji ulotek, pełen profesjonalizm mario POLECAM!!! (1) Od dłuższego czasu korzystam z usług firmy Retesly i w 100% polecam.... Ania Polecam ! (1) Laptopa oddałam do naprawy w czwartek, do odbioru był po jednym dniu.... Anna S największa ignorancja z jaką miałem do czynienia (2) Nie sądziłem, że kiedykolwiek spotkam się z tak ogromną ignorancją. Przez 2... pl Obsługa skandaliczna (1) Zazwyczaj nie wyrażam opinii na temat sklepu, obsługi bądź asortymentu. Ale w... Klient