w końcu! (1) nareszcie można w Trójmieście wejść do chociaż jednego salonu Apple i nie być... Tomek firma godna polecenia (1) Bardzo dobry kontakt z klientem, duża elastyczność i kreatywność. Wszelkie... Martyna Same plusy (1) Bardzo dziękuję firmie Serwis Apple. Wszystko jak w bajce. Obsługa miła,... largot
Fatalny serwis!!! (1) Oddałem laptopa do naprawy, po 10 dniach wreszcie go odebrałem ale z inną... Mariusz Sam profesjonalizm szczerze polecam (1) W bardzo krótkim czasie firma ta przerobiła mi stronę z zupełnie nieciekawej... Jola ..."z czystym sumieniem" POLECAM (1) Wzorowa REAKTYWNOŚĆ - otwartość i miła/kulturalna obsługa połączona z... Jerzy www.gb-leather.com - opinia (1) Serdecznie polecam. Świetny kontakt, wszystkie zmiany realizowane na... www.gb-leather.com Polecam ta firmę (1) Współpraca z Panami z Website Style to sama przyjemność, kompetentni,... Joanna Bielińska POLECAM!!! (1) Z czystym sumieniem moge polecic. Zetelna firma, fachowa obsluga! Co tu duzo... Monika Jesteśmy bardzo zadowoleni - szybko, solidnie w konkurencyjnej cenie! (1) Bardzo nam się podobała dyspozycyjność zespołu i kreatywność przekucia... Artur Polecam Website Style! (1) Współpraca bardzo sympatyczna i owocna. Wszystkie uzgodnienia wykonane... Aleksandra M Brak realizacji zamowienia, brak kontaktu (1) I kopia tego co napisałem na innych portalach z opiniami Sklep nie realizuje... lesne zadowolona (1) mam internet i jestem bardzo zadowolona Bozenka Bardzo polecam! (1) Firmę iwebi.pl znalazłyśmy z koleżanką szukając najbardziej korzystnej dla... Joanna Bogusławska Polecam (nawet w niedzielę) (1) Komputer przesył działać w niedzielę. Pan, jako jedyny z ogłoszeń o pogotowiu... Agnieszka Profesjonaliści!!! (1) Mega profesjonalna ekipa. Nie przypuszczałem, że tak szybko i sprawnie... Krzych Gorąco polecam!! (1) Naprawdę szybka diagnoza i tania naprawa. Bardzo dobry kontakt telefoniczny.... Patrycja firma dno (2) Zero poszanowania dla kilenta! Skladajac reklamacje dostalam odpowiedz, ze w... Monika Kiepska jakosc (5) Kiepska jakosc swiadczonych uslug - przychodzi niedziela i nie da sie... LS Naprawa MacBooka Air (1) Serwis apple Saraceni z Gdyni to prawdziwi profesjonaliści . Po krótkiej... Ala