dobry sklep! (1) bogaty asortyment od ręki co można rzadko spotkać w tego typu sklepach.... xijegabu Firma nastawiona na klienta (1) Polecam firmę Website Style ze względu na elastyczność rozwiązań oraz... Ireneusz zdecydowanie polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z ich usług, świetnie wykonali stronę - bardzo... karolina
szybka realizacja to ich mocna strona (2) szybka realizacja to ich mocna strona Moniek To pasjonaci, są dobrzy w tym co robią (2) Ceny, jakość usług - bardzo dobre. Właściciel to pasjonat w tym co robi i... Robert K Polecam Maxnet (2) Bezproblemowy serwis. Mariusz Dobry, szybki i tani fachowiec (1) Na początku, gdy zobaczyłam, że średnia ocen PC Helpera to 6,0, wydawało mi... Paula Naprawa ukadu graficznego w lapopie (1) Oddałem sprzęt którymi się popsuł, poprosiłem aby naprawę wykonano w miarę... Tomasz W. "Naprawa Karty graficznej: (1) U nich naprawa karty graficznej to zwykłe oszustwo, wygrzewają tylko... Maciek stk - opinia (1) 1. Kupuję laptopa - zamówienie zostaje potwierdzone i przyjęte do realizacji,... stk Raczej nie polecam ;/ (2) Oddałąm laptopa donaprawy z powodu połamanego zawiasu . Zrobiłam to w... Ola Polecam! (1) Pełen profesjonalizm. Obsługa miła i kompetentna. Dziękuję! :-) Właścicielka IPoda Naprawa laptopa (1) Naprawiałem u nich laptopa. Komputer zupełnie się nie uruchamiał. W dwóch... Robert Zacharski Polecam (1) Za rozsądną kwotę odzyskałam fotki i dane z 3 lat w obiecanym terminie. Miła... Ania Polecam usługi Firmy MaxNet (2) Korzystam z usługi Firmy od 2 lat i jak do tej pory nie mam żadnych... Jan Najlepszy dostawca internetu w Gdyni! (2) W skrócie: - Najwyższy upload - Stałe IP - Cena - Oferta Według mnie... Dracon1980 Mogłoby być lepiej... (1) Korzystam z internetu i telefonu stacjonarnego tej firmy. Niestety z dnia na... Paweł Najlepszy dostawca usług telekomunikacyjnych (2) Przemiła obsługa, super oferty promocyjne, bardzo niskie ceny w stosunku do... Alicja Dla mnie są super! (2) Jestem ich klientem ok. 10 lat i zawsze wszystko tip top :) Rzeczy niemożliwe... 4tech Robią z człowieka idiotę !!!!!! (8) Witam, do tej pory od wielu lat nie miałem zastrzeżeń do firmy i jej... maniek