Szybko i sprawnie (1) Serwis szybko uporał się z moim uszkodzonym gniazdem, okazało się że mają... Daria Polecam ! (1) Nowo otwarty serwis ale widać, że Panowie znają się na tym co robią. Fachowa... Marek Serwisowanie drukarek (1) Od wielu lat regularnie korzystamy z usług serwisu przy obsłudze naszych... Tomasz
Serwis godny polecenia (1) Miesiąc temu kupiłem w tym serwisie używanego laptopa. Sprzęt rewelacyjny w... Mariusz Macbook Early (1) Naprawa wykonana na miejscu (jaieś 20-30 minut). Jest poczekalnia, można... Tusi Polecam! (1) Naprawa mojego laptopa odbyła się błyskawicznie i tanio. Bardzo miła obsługa.... Krzysztof Nie sądziłem że są jeszcze tacy ludzie (1) Dziękuję losowi że mogłem dokonać transakcji z TYM CZŁOWIEKIEM !! Gdyby... Marcin Kozera Polecam wszystkim! (1) Do czynienia miałem z różnymi projektantami stron internetowych i materiałów... TomaszBiezpieczny Polecam wszystkim firmę Jotis (1) Jestem zadowolony z efektów pozycjonowania strony. Z czystym sumieniem mogę... Stowarzyszenie Bardzo pozytywne wrażenia. (1) Bardzo przyjemna obsługa, wyjaśnili bardzo dokładnie i rzetelnie co było... Jadwiga Dominiuk opinia (1) Sxybko sprawnie nie za drogo kontakt bardxo dobry witoslaw Polecam (1) Wszystko przebiegło sprawnie szybko i w przystępnej cenie bardzo polecam... Andrzej awaryjność i obsługa (2) Częstotliwość awaryjności numer jeden w Polsce!!! Żenada od ponad doby nie... Emilia masakra!!! (1) Nikomu nie polecam tego serwisu.Trzymajcie swój uszkodzony sprzęt z dala od... nie zadowolony klijent Polecam (1) Serwis godny polecenia. Obsługa jest miła, oferowane usługi solidne i tanie.... Rafał Naprawdę godne polecenia (1) Polecam bardzo serdecznie ten serwis! trafiłam tam z polecenia i również... Ania Dell d830 , Dell XPS 1530, 2xAsus ect... (1) Z usług serwisu korzystam od dawna. Jak zawsze wszystko jest na 6! Usterki... Wolf Naprawa laptopa (2) Nie polecam. Koszt naprawy laptopa miał byc o wiele niższy niz wyszło w... Tomasso Super firma, rzetelna naprawa (1) W Dr Laptop potrafią naprawić wszystko! Do tego miła obsługa, przystępne ceny... M Trudno o terminy, ale to co robią to jest TOP POZIOM !!! (1) Panowie z Evomedia to zawodowcy. Wzięli pod lupę procesy zachodzące w naszej... Logistyka i transport