SZYBKO I PROFESJONALNIE !! (1) Polecam. Usługa wykonana została szybko i profesjonalnie. Usługa dotyczyła... Kancelarie BMJ Czyszczenie laptopa wykonane w dwie godziny (1) Panowie uporali się z czyszczeniem i zakonserwowaniem mojego laptopa w... Jarek PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Korzystałem z usług serwisu EC już nie raz. Panowie tam pracujący to... Karol
Serwis laptopów (1) Współpracujemy z serwisem JES od bardzo dawna. Z czystym sumieniem możemy go... EC Top Serwis (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalnej obsługi serwisowej począwszy od fazy... Jantar zamiast nowego tonera używany i pusty (1) dostarczają zamiast oryginalnego tonera za 211pln !! toner zużyty i w dodatku... Anna Polecam! (1) Rzeczywiście wszystkie pozytywne tu opinie to prawda. Mój laptop działa już... Aga Zalany laptop sony (1) Wczoraj zalałam laptopa swojej koleżanki. Musiałam szybko coś wymyślić. Na... Karolina Super kompetentny (1) Bardzo kompetentny i miły serwisant. Miałem problem z odpaleniem kompa.... Roni jestem zadowolona z wykonanej dla nas strony (1) Strona wykonana przez Iwebi jest bardzo prosta i funkcjonalna, a zarazem... Bożena Ziółkowska Sklep Internetowy (1) Bardzo polecam firmę JOTIS - realizcja w terminie i na najwyższym poziomie. Joanna Naciągacze (3) Ogromny negatyw dla naciągaczy - właścicieli Pobieraczka Stefan Tomasz - opinia (1) Dwa razy oddawałem sprzęt do naprawy i nie mam żadnych zastrzeżeń, może tylko... Tomasz gdy padnie laptop (1) bardzo miła obsługa, polecam. teresa Internet od Netarea w Rumi mam już ładnych parę lat. (1) Internet od nich mam już ładnych parę lat. W tym czasie sporo się zmieniło.... mati Super firma (1) Mimo,że miałem w domu Wi-Fi telewizor ani laptop nie łączyły się z dostawcą... MS Szczerze polecam!! (1) Polecam serwis, profesjonalny, nie naciągają na pieniądze, naprawdę posiadają... Marta naprawde rewelacja (1) naprawili mi laptopa z którym jeździłem po innych serwisach i nikt nie dawał... Nidziek Mile zaskoczony (1) Żona załatwiła mi prawie nowego laptopa kawą, laptop cały pływał. Oddałem... T. Krawczyk Ful wypas (2) Naprawialiśmy tam już 3 laptopy i jednego PC i chłopak daje radę, przy... Marta i Tytus