Polecam ten serwis komputerów (1) Bardzo jestem zadowolona z naprawienia mojego komputera wcześniej żaden... Joanna Naprawa laptopa (1) Mój stary laptop został naprawiony i śmiga teraz jak mustang z dzikiej... Rocky Problem z wirusem rozwiązany błyskawicznie (1) Mój laptop został zaatakowany przez wirusa, co uniemożliwiło mi pracę. Na... Jola
Limes - szukam osoby, która mnie poleci (4) Hej, szukam osoby, która mnie poleci w Limes. Proszę o kontakt tel. 50359394... agulek polecam goraco (1) Miałam przyjemność korzystać z usług serwisu SpecLab. Zbita matryca w moim... Martyna Krzysztof Chmielowski - opinia (1) Szybko , profesjonalnie i TANIO ! Te trzy słowa najlepiej charakteryzują... Krzysztof Chmielowski Dobry i tani serwis (1) Często korzystamy z ich usług bo są dobrzy i niedrodzy. Uratowali nam nie... Mirek Są OK (1) Od czasu, gdy obsługują naszą firmę WRESZCIE wszystko działa jak należy.... Piotr Buzdra FACHOWO i KONKURENCYJNIE (2) Serdecznie polecam LIMES i jego usługę internetową. 18 marca rozpocząłem... Przemek-Osiedle 5 Wzgórz Gdańsk Holnet (1) Z usług firmy korzystałam wielokrotnie. Pełen profesjonalizm. Usługa... Kami Super młody zespół, bardzo kreatywny! (1) Websitestyle to bardzo młody zespół pozytywnych ludzi, którzy są kreatywni,... Obiekt sportowy na pione ;) (1) Prędkość tyłka nie urywa i zdarzają się wolniejsze dni, ale przynajmniej nie... tygrys SUPER SERVIS KOMPUTEROW (1) POLECAM BARDZO DOBRY SERWIS KOMPUTEROW I WSZYSTKIEGO CO Z NIMI... HENRYK ADAM JUSZCZAK Super! Dzięki! (1) Dziękuję! Rozwalił mi się laptop, został ekspresowo naprawiony przez pana... Aga_agee Piotr-Niemcy (1) SUPER Serwis,JEDYNY w swoim rodzaju! Uczciwosc,konkretnosc,krotkie... Piotr-Gdansk-Niemcy Dorota - opinia (1) Serwis wybrałam ze względu na pozytywne komentarze i nie zawiodłam się.... Dorota Polecam (1) Polecam Miałem przyjemność korzystać z oferowanych usług abynajmniej... Kamil Inny standard (1) indywidualne podejście do klienta i jego oczekiwań, staranność, wysoka... Sławomir Super serwis... (1) Jestem bardzo zadowolona z serwisu jak i z obsługi. Szkoda że jest tylko... Natalia N aprawa złącza ładowania (1) Obsługa/czas realizacji/koszt jak najbardziej ok, jeżeli zajdzie potrzeba... Minesr33