serwis laptopa (1) szybko, sprawnie, stały kontakt z klientem i gwarancja na naprawe. Polecam! Alex Pelna profeska (1) Polecony przez właściciela tablet działa znakomicie. Jeśli chodzi o naprawę... Iwona Naprawa laptopa (1) Jestem zadowolona z naprawy.Została wykonana terminowo a laptop działa bez... GP
solidna firma (1) korzystam z uslug Aplex od kilku lat, zawsze szybko otrzymuje diagnoze i... Tomek Polecam (1) Szukałem firmy tworzącej strony internetowe, która oferowałaby wysoką jakość... Marek Faltus Jak na cenę w porządku (1) Jak na swoją cenę SuperHost ma całkiem w porządku ofertę. Dodatkowo obsługa... Vikka POLECAM (1) Pracownicy zakładu to profesjonaliści, chętnie doradzają, cierpliwie... Alina Opinia (1) Serwis godny polecenia. Szybko, tanio i sprawni. Polecam Julka Magda - opinia (1) Jestem zadowolona z obsługi TM- serwis. Na naprawiony sprzętu nie czekałam... Magda Serdecznie polecam (1) Naprawa laptopa odbyła się bez żadnych problemów, wszystko szybko,... Mieszkaniec Gdańska polecam (1) Dzisiaj wybrałam się do centrum handlowego riviera aby zakupić laptopa... Klaudia Polecam serwis (1) Witam Skorzystałem drugi raz z usług serwisu i ponownie jestem zadowolony.... MadMax Szczerze polecam!!! (1) Serwis z profesjonalnym podejściem do klienta. Nastawiony na indywidualnego... zetka_reda Serwis godny polecenia! (1) Jak najbardziej polecam!Bardzo niskie ceny,bardzo szybki czas... Maciek Website Style (1) Jestem bardzo zadowolony z usług Website Style. Ekipa tej firmy jest bardzo... Revolution Bar Szybka, solidna naprawa (1) Przyniosłam laptopa z pękniętą matrycą. Naprawę wykonano w niecałą godzinę... Jadwiga zdecydowanie polecam (1) Pan z serwisu pojawił się w ciągu godziny od zgłoszenia, szybko i... Elżbieta C. NAPRAWA PRZEZ HESTIE (1) Popieram wcześniejszą opinię odnośnie naprawy przez ubezpieczyciela HESTIA... HANYS POLECAM (1) Szczerze mogę polecić tą firmę. Cenie sobie kreatywność i dlatego bardzo... Magdalena Website style (1) Polecam nawet najbardziej wymagającym klientom! Wymarzony wręcz kontakt.... Maria