Ostrzegam przed firmą Jarsat! (6) Zdecydowanie i odradzam operatora Jarsat. Ostrzegam wręcz przed nimi. Mój... Andrzej patrycja oleszko - opinia (3) Szybko, konkretnie-bez naciągania ,można powiedzieć - bez słów, ale za to... patrycja oleszko Prestige - Strona internetowa (1) Profesjonalizm, wiedza, pasja, miła atmosfera. Nic dodać, nic ująć. Śmiało... Paweł
blabla ciach - opinia (2) Może być korzystam z ich usług kilka lat ale gdy chce się z nimi... blabla ciach Strona WWW dla III Liceum Ogólnokształcącego im. Marynarki Wojennej RP w Gdyni (1) Realizacja została zlecona przez szkołę i obejmowała: - opracowanie projektu... AO Zadowolony (1) Jestem mile zaskoczony. mam od nich radiówke i działa to lepiej niż się... Rumek Jarsat to syf (1) Posiadam dwóch dostawców pod moim adresem. Prowadzę działalność gospodarczą i... zulugula polecam! (1) Laptop psuł mi się średnio co 3 miesiące przez ostatnie 2 lata od skończenia... Karolina Mega! (1) Utraciłem dane z karty microSD z powodu jakiegoś błędu. Dzięki Enter Serwis... Sokół Wszystko jak nabardziej ok (1) Polecam z czystym sumieniem, mają niemal wszystko na miejscu, dostępne od... Ecki Naprawa (1) Naprawa z wymianą części przebiegła zadziwiająco sprawnie, dostosowano... Karol Tragedia.najgorszy sklep z jakim miałem do czynienia (1) zamówiłem sprzęt przez sklep internetowy z odbiorem osobistym w gdyni.wg.... zdegustowany klient Tusze do drukarki (2) Nikomu nie polecam! lepiej kupić gdzieś indziej, bo tutaj to się tak... Marlena Serdecznie polecam !! (1) Przeczytałem opinie poniżej i nie chce mi się wierzyć, że o Pani Kasi i... Tomasz przyzwoita firma (1) nie zgadzam się z poprzednikami, nie jest to zły sklep. pracownicy pomagają... tajemniczyklient Drukarka do nadruku na płytach CD/DVD (1) Potrzebowałem drukarkę do nadruku na płytach - fachowo zaprezentowali... Zadowolony Kompletna niekompetencja (3) Pomimo faktu, że na stronie internetowej Sferis jest informacja że salon jest... Jacek Seris laptopa (1) wszystko było idealne, bardzo szybko i profesjonalnie zdecydowanie wszystkim... Gregar83 bardzo dobry serwis komputerowy (1) Naprawa dokonana sprawnie. Przystępna cena. Jeden z nielicznych dobrych... krzysztof Gorąco polecam Sferis w Rivierze (1) Bardzo miła obsługa, doradcy podeszli do mnie indywidualnie i trafnie ocenili... Jerzy