sprawny internet (1) mam 4 lata i awaryjnosc mała za to ceny i predksoci sa narazie najlepsze adaś PROFESJONALIZM (1) Od dłuższego czasu korzystam z oferty Tm-Serwis zarówno prywatnie jak i na... Szymon Naprawa laptopa (1) Olbrzymie pozytywne zaskoczenie! Laptop oddany do naprawy po zalaniu (do p.... Magda
Fachowcy (1) Profesjonalna i rzetelna firma, właściciele przesympatyczni, polecam!!! Agnieszka w najwyższym stopniu godni polecenia (1) Tak pracują ludzie, którzy są profesjonalistami na najwyższym poziomie,... Margarita de los Walczos można wszystkim polecić (1) Ponieważ jestem laikiem w sprawach IT, zdecydowałam się powierzyć sprawy... Joanna Bardzo dobra usługa (1) Pan bardzo sympatyczny,dokładny,udziela wszelkich informacji.Bardzo dobry... Wiesława Kawczyńska Serwis (2) Najwieksza wada tego sklepu jest jego serwis. Kompletny brak profesjonalizmu,... Shandoo W sumie to nie wiem, ale raczej polecam, TAK, polecam. (1) W sumie to nie wiem czy być zadowolonym ale raczej TAK. Mój laptop HP ZD8000,... Krzysztof Polecam! (1) Wielki pozytyw! Pan Patryk zasługuje na najwyższą ocenę! Profesjonalna... Cezary Zadowolony klient (1) Bardzo gorąco polecam Website Style. Ta firma projektowała kartę Menu do... Tomasz Polecamy!!! (1) Gorąco polecamy Website Style. Strona internetowa wykonana w ekspresowym... Kancelaria Radców Prawnych Wirtualny sklep (1) Chciałem kupić toner do mojej laserówki. NET-S był jedynym sklepem w... Michał najgorszy serwis z jakim dotychczas miałam do czynienia (1) Bardzo długi czas oczekiwania najpierw na diagnozę potem na naprawę. Panowie... AG Pozytywna (1) Podchodzę dość ostrożnie do pozytywnych opini ale w tym przypadku z... Adam Zaręba Wielki pozytyw (1) Bardzo udana transakcja, mimo małego opóźnienia z winy Inpost - w weekendy... Maniek abonent - opinia (1) Polecam internet w tej firmie, w ciągu ostatnich 2 lat znaczna poprawa!... abonent mBit (1) Jestem bardzo zadowolona z tej firmy. Bardzo miła obsługa,zawsze pomocni,... Magda Instalacja systemu (1) Sprawna i profesjonalna obsługa. Rozsądna cena. Komputer ożył i działa bez... Jarek W. Zadowolony klient - opinia (1) Z pełnym przekonaniem polecam tę firmę. Dwóch młodych, profesjonalnych Panów,... Zadowolony klient