Projektowanie Logo (1) Polecam - świetna współpraca, idealny kontakt i bdb zrozumienie się z... Marta Ad Pogotowie (1) Firma czasem działa jak pogotowie, jet kompetentna, a naprawa nie wyczyszcza... StEtS Obsługa najsłabszym ogniwem (1) Wczoraj miałem wątpliwą przyjemność dokonać zakupu w sklepie Esc.pl.... Michał, lat 29
polecam (1) ja jestem bardzo zadowolona. xyz Laptop się nie włączał (1) Komputer został naprawiony w tempie ekspresowym (dzięki czemu otrzymałam... Anna Najgorszy dostawca jakiego znam (2) Miałem internet od 3 różnych dostawców, w różnych częściach Trójmiasta. Sieć... k. Problem z zasilaczem - rozwiązany od ręki! (1) Zasilacz od laptopa przestał ładować. Początkowo myślałem, ze problem z... Tomek Laptop nie włączał się (1) Serwis godny polecenia. Rzetelna, fachowa obsługa, a przede wszystkim miła.... PiotrM nieucziwy dostawca (3) przestrzegam wszystkich przed tą firmą. Jest bardzo nieuczciwa, nie dostarcza... Chełmianka Z taka firma, to my do standardu europy sie nie zblizamy. (2) Cenowo i zakresowo jak najbardziej ok, ale jezeli juz chodzi o jakosc... skolf Polecam (1) Szybko, sprawnie i konkretnie . Po wstepnych ogledzinach wycena uslugi ,... rawdi POLECAM ! (1) Szybko uporali się z naprawą płyty głównej w moim laptopie. Dodatkowo w... Darek Najlepszy serwis w mieście!!! (1) Oddałem laptop do renomowanego serwisu w centrum Gdyni, gdzie trzeba mieć... Łukasz Zadowolony w 100% (1) Wielki pozytyw ! Jest to znakomity, uczciwy i rzetelny serwis. Wykonują swoją... Piotr Tm-serwis (1) Szczerze polecam,Pan kompetentny,rzeczowy i solidny,no i w przystępnych... krzysztof Rewelacyjna obsługa (1) Rewelacyjna obsługa. Przyniosłem swój nie najmłodszy już komputer Panowie... Zadowolony Ania - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi punktu serwisowego TM-Serwis. Pan Tadeusz... Ania Bardzo dobra firma. (1) Websitestyle jest bardzo dobrą i solidną firmą. Szczerze Polecam i na pewno... Łukasz Stocki Nie polecam (1) Laptopa zostawiłem aby wymienić tylko przycisk na touchpadzie. Obsługa... Max Gorąco polecam, profesjonalna i przystępna cenowo firma (1) Projektowaliśmy w HONETi dwa serwisy (www.smili.com - sklep oraz... Maciej Eilmes