Rewelacja! (1) Wczoraj tj. 02.10.2014 zaniosłem swojego laptopa do TM-Serwis. Komputer... Przemysław R Polecam!!! (1) Kompetentna obsługa, szeroki asortyment, szybka realizacja zamówienia. Maciek Sprawnie i dość tanio (1) Kupilem laptopa i jestem zadowolony Andrzej
Zalany laptop Dell (1) Panowie reanimowali mojego Della po nieudanej naprawie innego serwisu.... Maciej R. Polecam! (1) Szybko i sprawnie! Bez najmniejszego problemu, no i tani ale wiadomo, zawsze... Gosia Super serwis! (1) Oddałam laptopa i następnego dnia był już gotowy! Polecam, byłam zaskoczona... Joanna Syf, kila i mogila (3) Za odbior w skepie licza sobie 8 zl. To sa jaja, po prostu jakby robili łaske... Niedoszly klient Perfekcja! (1) Nie ma lepszego serwisu/sklepu w trójmieście! podejście do klienta naprawdę... Robson Bardzo polecam. Pełny profesjonalizm. (1) Zarówno stworzenie sklepu, jak i jego konfiguracja na najwyższym poziomie.... africanviolets.pl Pseudo-Internet (2) Tragedia, ciągłe awarie, niska prędkość, łącze niestabilne, problemy z... Szczęśliwy abonent Jarsatu nagłe rozczarowanie (1) po dwóch latach dobrej współpracy nagle niedotrzymywanie terminów i zbywanie... bsiek rzetelna obsługa (1) Niedawno podrzuciłem do serwisu SpecLab drukarkę wymagającą naprawy. Choć... Dawid B. - opinia (1) Kilka miesięcy temu oddałam laptop do naprawy. Pan stwierdził, że danych... B. Pozytywnie (2) Z usług BN korzystam od kilku miesięcy. Osiedle, na którym zakupiłem... Patryk lipa (2) dział obsługi klienta to dramat jakiś r Polecam! (1) Profesjonalny serwis, miła i rzetelna obsługa. Błyskawiczne rozwiązanie... Aga s Profesjonalnie, szybko, skutecznie i do tego jeszcze sympatycznie :) (1) Polecamy serdecznie CREATOR Polecam (1) Bardzo szybka i skuteczna naprawa, dziekuję! Zdecydowanie polecam :) Małgorzata Polecam z czystym sumeniem :) (1) Parokrotnie naprawiałem komputer w Prolog_Service i jestem bardzo zadowolony... Dominik Aziewicz Szczerze polecam! (1) Po raz kolejny nie zawiodłam się na tym serwisie. Zdecydowanie uczciwie i... Ola