escart (1) Wszystko sprawnie i szybko. polecam pawel Sklep widmo (1) Towar zamówiony, po tygodniu dzwonie, pisze, zero kontaktu. Wybrałem się pod... Piotr Ania - opinia (1) Zepsuła mi się bateria w notebooku. Bez problemowa wymiana, miła obsługa,... Ania
Profeska (1) Szybkość co do ceny zaskakująca. W ten sam dzień naprawiony sprzęt a w innych... POLKOM Tomasz - opinia (2) Po pierwsze - produkt najwyższej jakości - używam od ponad roku a przerwy w... Tomasz PROFESJONALIZM (1) Profesjonalny serwis, miła i rzetelna obsługa. Usterkę zlokalizowano,... Bogdan Polecam! (1) Miałam problem z przerzucaniem stron na telefonie. Pan wykrył zawirusowaną... A. polecam (1) Oddalem laptopa, pracowal glosno i powolno, do tego obudowa polamana,... Marcin P zadowolony klient (1) bardzo miła i fachowa obsługa.Pomimo wygaśnięcia gwarancji szybka... zadowolony Bardzo dobra firma (1) Gorąco zachęcam do korzystania z usług. Strona wykonana w taki sposób jak... Kancelaria Serwis godny polecenia (1) Serwiskomputerowygdansk.pl jest godny polecenia, szybka reakcja na telefon,... Tadeusz polecam (1) Szybko, sprawnie, efektywnie. Obsługa na najwyższym poziomie. Bardzo dobra... Em Mateusz Mazurek - opinia (1) Jeden z najlepszych Software House z jakimi maiłem przyjemność pracować. Od... Mateusz Mazurek Szybka naprawa, dobra obsługa (1) Miałem problem z komputerem stacjonarnym - przestał się włączać. Zaniosłem go... Zbigniew Domagalik Polecam (1) Bardzo miły Pan, szybko i profesjonalnie uporał się z komputerowym... Małgorzata POLECAM! (1) Miałam przyjemność skorzystania z usług jakie oferuje Triscode Software House... Emilia Dobre to łacze (1) Jestem zadowolony. Szybko się sciąga bez limitów. w grach brak lagów i DC.... Player114 TM Serwis (1) Kupiłem u nich przechodzonego laptopa z przeznaczeniem do internetu. Po dwóch... gazol2@wp.pl Zdecydowanie polecam (2) Zdecydowanie polecam Tm-Serwis, jest to najlepszy serwis komputerowy z jakim... Qba Piotr - opinia (1) Serwis rzetelnie ocenił przyczynę awarii mojego IPada mini. Następnie... Piotr