Świetny sklep (1) Przyzwoite ceny, duży wybór naprawdę porządny sklep komputerowy w okolicy. radi88 Godny zaufania serwis (1) Naprawiam laptopy roznych marek u chlopakow od lat. Kieruja sie zasada, ze... Natalia Polecam (1) Mój laptop został szybko i skutecznie naprawiony. Cena usługi była naprawdę... Mel
polecam usługi TM-servis (1) serdecznie polecam usługi serwisu - korzystam już po raz kolejny z fachowej... Natalia najlepiej (1) Najlepszy serwis Apple w jakim byłam. Pracownicy cechują się ogromną wiedzą... Agnieszka Jestem na TAK (2) Kupiłem ostatnio komputer dla syna. Komputer do gier o wysokich wymaganiach.... Marcin komputerowy doktor (1) Szczerze polecam Pana Sylwestra. Widać ze zna się na rzeczy. Uczciwie... Ruda Katarzyna polecam (2) od kilku lat miałem w maxnecie internet co kolejna umowę zawsze proponowali... Krystian profesjonalnie (1) bardzo miła i fachowa obsługa anika Profesjonaliści. Nic dodać. (1) Pracujemy razem od niedawna i moje zlecenie chociaż dosyć nietypowe i trudne,... medyk anonm. - opinia (1) Fachowa obsługa, nie było problemu nie do rozwiązania, ceny usług nie są... anonm. Wymiana BGA (1) W tym serwisie wymieniałem BGA na płycie głównej w notebooku. Komputer nie... Adam Jakubik Autoryzowany Reseller Apple (1) Jak można reklamować się że jest się Resellerem APPLE jak nie można tam kupić... kn wymiana matrycy (2) Drugi raz jeżdżę z laptopem dwa razy wymieniali matryce i dwa razy z***...... Łukasz Szybko i sprawnie (1) Zadzwoniłem o 12 serwis pojawił się u mnie po 14 okazało się że mam... Zadowolony klient Pełen profesjonalizm (1) Skorzystałem z usług Website Stile i jestem bardzo zadowolony z efektu... Dariusz Rędziński Niezadowolona Klientka (1) Nie polecam tu naprawiać laptopów, gdyż dałam mój do całkowitego... Niezadowolona Klientka artur - opinia (1) Profesjonalna obsługa artur "Szybko, zwięźle i na temat" (1) Jak w nagłówku, usługa szybka i sprawna, komputer działa bez zarzutu. Ceny... Patryk UWAGA kupujący, ryzyko otrzymania wadliwego towaru od LENOVO (1) Laptop już po kilku miesiącach był nie do użycia, serwis reklamacyjny jednak... a