POLECAM!!!! (1) profesjonalna obsługa, szybki serwis laptopa.....w piątek zadzwoniłem po tego... zenek Bardzo polecam! (1) Mój zawirusowany laptop, który u dwóch specjalistów miał oceny, że nic już... Internautka super (1) Polecam !!!! Super miła,profesjonalna obsługa. Pan Damian oddany... Dorota
Polecam (1) fachowa obsługa, przystępna cena, pomoc 'od ręki' Ara Naprawa laptopa (1) Uczciwa, solidna i niedroga naprawa. Jasne reguły rozliczenia. Malo kto... Tomasz Sawicki Polecam! (1) Szybko , sprawnie,profesjonalnie, ceny przystępne. Na pewno będę polecać tego... Zadowlona Klientka Ania - opinia (1) Efektywna i szybka pomoc. Niekonieczne jest fatygowanie się do serwiru, ani... Ania Żebyście tylko nie mieli u nich awarii (1) To kolejna moja opinia o firmie Limes po w miarę spokojnym korzystaniu z... Mariusz Hoffman komputery (1) Bardzo dobra informacja,doradztwo pomoc niezdecydowanym,mila obsluga klient Kupuje od lat.. (1) Kupuje w Balcie od wielu lat. Tylko tam są ciągle Ci sami pracownicy, dbający... Piotrek Tylko tam. (1) W serwisie zlecilem naprawe Aipada, ktorej nie chcieli podjac sie w Gdansku.... Leonamator Omijać z daleka (1) 10 grudnia złożyłam zamówienie na 2 produkty przez internet, miało być do... B. Najgorszy serwis (1) Odradzam korzystanie z usług tego serwisu. Obsługa jest niemiła (Panowie są... Niezadowolona klientka Naprawa Laptopa (1) Bardzo dobra obsługa klienta. Jakość świadczonych usług spisuje się wzorowo... Amadeusz Gorąco polecam (1) Z satysfakcą mogę polecić serwis , wysoka kultura obsługi klienta , fachowość... Darek marudny klient Kupiłeś, nie działa, ma wadę - Serwis Balta mówi - Twój problem!!! (5) Kilka dni przeglądałem oferty różnych sklepów oferujących odtwarzacz... ax OK (1) witam, robiłem u nich laptopa, wszystko szybko i profesjonalnie. Polecam. Mirek Mac mini (1) Szybka i trafna diagnoza i działa lepiej niż poprzednio:) Pełen... mirek Świetny sklep (1) Przyzwoite ceny, duży wybór naprawdę porządny sklep komputerowy w okolicy. radi88 Godny zaufania serwis (1) Naprawiam laptopy roznych marek u chlopakow od lat. Kieruja sie zasada, ze... Natalia