POLECAM! (1) Z firmą DIOMA.pl współpracuje od przeszło roku. Dzięki współpracy powstała... Joanna Żebrowska FIGEL Sp. z o.o. - opinia (1) Robią co trzeba zgodnie z umową. 0 problemów. O tematach zleconych Grupie... FIGEL Sp. z o.o. Polecam (1) Szybka realizacja, fachowe wykonanie, rozsądna cena. Zdecydowanie polecam. Jacek
Danka - opinia (1) Polecam.Usługa wykonana ekspresowo w miłej atmosferze.Odpowiedzi wyczerpujące... Danka Szybko, profesjonalnie, sprawnie (1) Gorąco polecam podpis elektroniczny z tej firmy. Wszystkie formalności... Michał TM serwis - strzał w 10-kę (1) Byłem dałem do naprawy i bomba! Byłem i dałem do naprawy trzy laptopy każdy... Adam Drożd.......... Polecam (1) Polecam palka666 Profesjonalny serwis (1) Wszystko na jak najwyższym poziomie. Możliwość dogadania się w każdym temacie... Zadowolony klient Polecam (1) "Wybrałam skrajna ocenę 6" - więc uzasadniam. Kontakt był na bieżąco. Jakość... Joanna znakomity Pan Marcin (1) Owy sklep i pracującego tam, Pana Marcina polecili mi znajomi, którzy kupili... Karolina Polecam (1) Polecam ten serwis. Jako osoba która mało zna się na laptopach, zostałam... Jagoda Polecam (1) W pełni profesjonalna obsługa jak i doradztwo. Wszelka pomoc - mailowa oraz... RobotEC ... (1) Zamówiłem w sklepie kartę microsd, zapłaciłem z góry, po tygodniu udałem się... Dawid Bardzo polecam :))) (1) Wszystko super. Pan zjawił się punktualnie, szybciutko zrobił wszystko co... Małgorzata Piórkowska BARDZO ZADOWOLONY KLIENT (1) Jeśli ktoś potrzebuje dokładnego i rzetelnego specjalisty to z czystym... Aga Bardzo solidnie i profesjonalnie (1) Miałem przyjemność pracować przy projekcie z tą firmą. Bardzo fachowa i... Krystian Hirsh Wykonanie strony www (1) Zleciłam firmie wykonanie portalu branżowego. Jestem bardzo zadowolona z... Klinika Jak najbardziej polecam! (1) Wszystkie moje dane (ponad 300 GB) zostały odzyskane z dysku, który wydawał... Marta Ekspresowa realizacja i bardzo dobry kontakt! (1) Ekspresowa realizacja i bardzo dobry kontakt! Wojciech Kasia - opinia (1) Polecam:) dobrze i fachowo wykonana naprawa. Pan Patryk oprócz umówionej... Kasia