Czyszczenie laptopa (1) szybko sprawnie i tanio Pan Patryk jest super gościem od kompow Michał :) (1) Polecam pana Patryka. Fachowa obsługa, szybko, łatwo i tanio. Wymieniał... Emi Jedyny ucziwy serwis komputerowy ! Polecam ! (1) Szybko, profesjonalnie i co niespotykane w dzisiejszych czasach uczciwie...... Artur
POLECAM (1) Serwis bardzo profesjonalny, miła i słowna obsługa, szybkie działanie.... Agnieszka Kanarek szybko i tanio (1) Bardzo fachowo, korzystam już od dłuższego czasu z usług firmy Pomoc24 i... Rafał Jak zawsze pełna profeska (1) Nie wiem, czemu tu nie ma żadnych komentarzy, ale ja korzystam z ich usług... Mariusz Szybko i sprawnie - polecam (1) Komputer chodził fatalnie, bardzo wolno i się wieszał. Postanowiłam oddać do... Monika Szybko i skutecznie (1) Panowie nie dość że wymienili zbity monitor w moim laptopie w ciągu jednego... Roman B. Super szybko, bardzo profesjonalnie (1) Serwis zaskoczyl mnie szybka naprawa (usterka byla bardzo prosta i oczywista,... Zadowolona klientka HANIA - opinia (1) jak najbardziej polecam ... na pewno polecę znajomym... wszystko szybko... HANIA Polecam ten serwis (1) Ekspresowa naprawa laptopa po zalaniu. Bardzo przystępna cena i miła obsługa Waldek Bardzo miła, rzetelna obsługa i dostępna cena! (1) Bardzo miła, rzetelna obsługa i dostępna cena! Polecam, odzyskałem wszystkie... Damian Firma HEX - ostatnia deska ratunku (1) Jestem zmuszony ocenić firmę HEX na ocenę celującą. Z problemem uszkodzonego... MarianGDA Bardzo polecam (1) Niesamowita kreatywność, idealne wyczucie stylu i estetyki, niebywały... Paradiz Art Łukasz - opinia (1) Miła obsługa, szybka i sprawna naprawa sprzętu w przystępnej cenie. Polecam Łukasz Bardzo polecam (1) Oddałem laptopa z uszkodzoną matrycą. Następnego dnia był do odbioru w pełni... Ryszard To ma być serwis? (1) Juz sam wygląd serwisu pozostawia wiele do życzenia. Gdyby nie to, ze miejsce... Adam POLECAM! (1) Szybko, sprawnie (z dojazdem do domu)! Jestem w pełni zadowolona. Laptop... Aleksandra Laptop (1) Kupiłem w tym sklepie laptopa HP cena 26000 zł zaznaczę niedziałającego... Ja Firma outsourcingowa godna polecenia (1) Projekt wykonany w 100% i to terminowo Łukasz N.