Polecam (1) mam monitor starszej generacji iiyama 19 cali kiedyś bardzo drogi. Przestał... Adam S. Polecam. (1) Po kilkakrotnym skorzystaniu z Waszych usług mogę śmiało Was polecić. Mili i... Kata Serdecznie polecam! (1) Już myślałam, że po zalaniu laptopa kubkiem wody nic z niego nie będzie. Pan... Meg
Profesjonaliści (1) Pan Marcin, bardzo otwarty człowiek na potrzeby klientów. Pomimo mojej nikłej... Marzena Kraśko zdecydowanie polecam (1) zdecydowanie TAK! tanio, szybko, a obsługa Klienta zawsze niezawodna,... klaudia Nie mogę nic zarzucić (1) a wręcz ciężko by było się o cos przyczepic.. Od paru miesiecy korzystam z... Darek Najlepszy (1) Moi drodzy, nie wiem co kierowało waszymi opiniami, ale korzystam z usług... pawel9933 Bardzo dobra obsługa informatyczna (1) Firma godna polecenia, szybka reakcja i profesjonalna obsługa. Paweł Super informatycy i super ludzie (1) Z pomocy Informatycznej Obsługi korzystałam już nie raz. I przy problemach z... Ania internet & tv w biall necie (2) korzystam od paru lat, czasem zdarzy sie jakas drobna komplikacja ale ogolnie... JK Polecam (1) Szybko i profesjonalnie Medcent Naprawa laptopa Dell (1) Laptop został błyskawicznie zdiagnozowany , winowajcą okazała się karta... Maciej ABSOLUTNIE NIE POLECAM (2) ciągła awaryjność z dostawą internetu, gdy już był - prędkość ślimacza. po... marcin Zaglądam (1) Zaglądam tam często, nie znam w trójmieście sklepu z lepszym asortymentem,... Tomasz pozytywnie (1) polecam - moja wizyta w salonie udana, z zakupu jestem zadowolony, poszedłem... Krottel super firma (1) Polecam wszystkim firmę website style. Bardzo pomocni i usługa wykonana... Filip Pozytywnie "zbulwersowany" (1) Pozytywna opinia i zbulwersowanie poprzednim wpisem podchodzącym pod... Mizia Świetna i profesjonalna obsługa! Zawsze na czas (1) Firma Pana Michała obsługuje moją domenę i serwer. Jestem bardzo zadowolona z... Gosia K Maxnet jest super (2) Maxnet, mimo zmian miejsca zamieszkania / biura jest z nami już od wielu lat.... Karol Taniej i szybciej, bardzo polecam (1) zdecydowałem się na przeniesienie hostingu na IO. Strona działa szybciej, nie... Właściciel hostelu