POLECAM! (1) Serdecznie polecam. Bardzo dobry kontakt , ceny. Pan Kamil przyjeżdża po... Marta ocena servisu (1) Polecam wszystkim ktorzy chca miec dobrze i sprawnie naprawiony sprzet w... M.Rodziewicz Sprawna naprwa w piątek trzynastego (1) Niedawno zepsuł mi się dysk twardy w laptopie, jak na ironię - w piątek... Artur
Polecenie od żony (1) Żona poleciła mi usługi tej firmy. Matryca w laptopie wymieniona... Karol Polecam z pełną odpowiedzialnością (1) Wszystkim, którzy szukają nowoczesnej firmy, która profesjonalnie podchodzi... Oliwa Do Ognia spec lab (1) solidna niedroga firma z miłą obsługą Jarosław Wach Profesjonalnie i sympatycznie (1) Solidna i profesjonalna usługa. Dysk w laptopie wymieniony błyskawicznie,... Małgorzata Bardzo polecam (1) Kompetentni, rzeczowi, profesjonalni. Atrakcyjne ceny, miła obsługa. Z usług... Maria Oprogramowanie wspomagające rejestrowanie pacjentów (1) Fachowa realizacja super podejście !! polecam Beata K. Szczerze polecam (1) Bardzo polecam tę Firmę, miła obsługa, profesjonalna podejście do naprawy .... Robert Net-s może Was zaskoczyć (1) Np. ja zostałem zaskoczony dodatkową opłatą 1,5% za płatność kartą przy... flyn Rewelacja (1) Rewelacja. Moj Sony vaio po upadku z licznymi uszkodzeniami obudowy i... Dariusz M. jarsat (1) długi za abonament zostały przekazane kancelarii prawniczej z Wrocławia. Ale... rym cym cym Szczerze polecam! (1) Panowie wymienili gniazdo zasilania w moim laptopie. Naprawa przebiegła w... Natalia Świetna obsługa. (1) Gdybym mógł zamienić całe życie na współpracę z Obslugą informatyczna, to... Jakub Profesjonalizm (1) Firma WEBSITE STYLE to pełen profesjonalizm. Świadczone usługi wykonane na... www.kursanimatora.eu Polecam! (1) Bardzo sympatyczna a co najważniejsze profesjonalna obsługa. Bardzo szybki... Wiesław Beznadzieja (3) Skusiłem się na Greenlana głównie ze względu na dostępność dla mojej... mamjuzdoscgreenlan Polecam gorąco (1) Jestem klientką od ponad 5 lat. Bardzo sobie cenię indywidualne podejście do... Czesia negatyw za jakosc obslugi (1) Byłem w tym salonie w dniu 8.03.2015 o godz 10:20. Przyszedłem z zamiarem... 123