uwaga to oszusci i naciagacze (21) INTERNET to porażka , nie otrzymacie takiej prędkości za jaka będziecie... Janina Super! (1) Po wielkich bojach w końcu trafiłam na informatyków mówiących ludzkim głosem!... Anna Kotuła- http://tourguideser Zawiasy i matryca - DELL Latitude (1) Laptop po solidnym "wypadku" z uszkodzoną matrycą i wyrwanymi wręcz zawiasami... Fabian
konkretnie (1) Otrzymałem natychmiastową pomoc w (!) niedziele wieczór. Wszystko zostało mi... Karol Najlepszy serwis w Trójmieście! (1) Sprawnie, profesjonalnie - nic dodać, nic ująć. Z pewnością wrócę do... Krzysztof oferta i obsługa (2) Starym klientom oferują gorszę warunki niż nowym (ostatnio dostałem ofertę... marihoff Maxnet - Nazwa odzwierciedla firmę. (2) Maxnet - Firma z którą umowę mam zawartą od 6 lat, rok 2009 :) Od tamtego... Mateusz Pełen profesjonalizm (1) Kupiłem nowe części do komputera, jednak po podłączeniu wszystkiego komputer... Paweł Serdecznie polecam:) (1) Szybka i w 100% fachowa obsługa. Jeszcze nie spotkałem tak profesjonalnej... Maro Szybko sprawnie i profesjonalnie (1) Serwis naprawił mój tablet Asusa bez najmniejszego problemu gdy inne serwisy... Grzegorz ge - opinia (1) Z Net Sat media korzystam od lat. Pewnego dnia postanowiono do mnie zadzwonić... ge Bardzo super (1) Polecam! Baaaaardzo cierpliwy człowiek. A przy tym bardzo miły. Super nam... Karolina Poleca (1) Konkretna i rzetelna firma. Nie musiałem nigdzie jeździć i marnować czasu,... Marion Sławek Ł - opinia (1) Jeżeli mam jakieś problemy z laptopem (jednym z prywatnych lub firmowych), to... Sławek Ł POLECAM! (1) Bardzo polecam! Oddałam do naprawy swój laptop. Był w opłakanym stanie -... Ola Jednak można !!! (1) Po wymianie gniazda zasilania w laptopie stwierdzono również nieprawidłowość... krzysztof b. POLECAM Z CZYSTYM SERCEM (1) Serwis jest perfekcyjny, zlokalizowany w samym centrum pruszcza, Naprawili... Artur Cyrk. (6) Oferta bogata, ale co z tego? Jedno wielkie rozczarowanie gdy oddajesz... Maks Dobrze i solidnie wykonana robota (1) Naprawa płyty głównej w Dellu E5420 bezproblemowo i (co najważniejsze)... Roman F. Naprawa MacBook Pro (1) Szybka, profesjonalna i skuteczna naprawa mojego MacBooka. Do tego... Tomek