Jerzy Drewa - opinia (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń. Jestem w pełni zadowolony. Polecam wszystkim. Mój... Jerzy Drewa Szybka i znakomita naprawa :) (1) Jedną dobę trwał przegląd komputera, dodanie pamięci, przeczyszczenie systemu... Marta Dzięgielewska Fatalne częsci sprzedawane na allegro (1) Takiej jakosci częsci sprzedają na allegro Oczywiscie mija juz prawie miesiąc... Niezadowolony klient
oceniam na 10 :) (1) Pełen profesjonalizm! W inny serwisie dostałam sprzęt po ponad 3 tyg... agata Sprawna naprawa (2) skuteczna naprawa, cena przyzwoita. Dariusz Ocena firmy (1) Usługa została zrealizowana szybko i rzetelnie a co najważniejsze w... T. B. Karta graficzna (1) Zakupiłem kartę graficzną w sklepie Esc,przed zakupem zapytałem czy karta... Konrad Polecam usługi firmy Website Style (2) Usługi firmy Website Style cechuje wysoka jakość i estetyka wykonania. Na... Dorota Zdecydowanie polecam! (1) Firma wykonała stronę internetową www.pol-blinds.pl, dodatkowo skorzystałem z... Daniel najlepsi na pomorzu (1) Chyba jedyne w okolicy laboratorium (a szukałem długo), które w dodatku... Darek POLECAM :) (1) Bardzo miła obsługa. Naprawa wykonana dobrze. Trochę to trwało ale jak chce... MB Baska - opinia (1) Super serwis, bardzo fachowa i sympatyczna obsługa. Gorąco polecam! Baska Projekt Portalu TanieCiuszki.pl (1) Profesjonalizm w każdym calu, szybkie i terminowe wykonanie zlecenia. Bardzo... Piotr Kulkowski Macbook Air (1) Niewiarygodna skuteczność, laptop został naprawiony w 5 minut, gdzie u... Artur Szybko i sprawnie (1) Szybko i sprawnie naprawiony laptop. Dziękuję Włodek Podziękowanie za naprawę (1) Dziękuję za skuteczne naprawienie mojego laptopa, z którym poprzedni serwis... Tomek Skuteczna naprawa (1) mój sprzęt naprawili szybko i tani, polecam. Dziękuję Andrzej W. Na pewno nie (1) Nie polecam. Firma beznadziejna, zero kreatywności i propozycji. Zero pomocy... Chinhuan POLECAM! Są najlepsi. (1) Drugi raz serwis okazał się bardzo pomocny. Pierwszy raz ponad rok temu... Zadowolony klient tak to powinno wyglądać (1) łądny sklep, duży asortyment, spoko fachowiec, uczciwe ceny, lapek co prawda... Karol Markowski