POLECAM! (1) Super serwis! Profesjonalna i miła obsługa. Bardzo szybko naprawili mojego... Łukasz Polecam, ten sklepik (1) Zakupiłam 2 laptopy jeden grudzień 2014 i kolejny w tym roku. Nie zawiodłam... marzena W. Pełen profesjonalizm (1) bardzo obszerna wiedza na temat komputerów APPLE. Sam używam ich od 20 lat i... Kris
Używany dysk zamiast nowego (1) W maju 2015 kupiłem dysk w salonie Komputronik w Gdańsku (w Galerii... M Naprawa komputera (1) Polecam. Rzetelnie wykonana usługa, bez naciągania. Paweł Polecam! (1) Jako zwolenniczka prostych i bezproblemowych rozwiązań polecam Kamila! Dałam... Agata Adi - opinia (1) Pan Andrzej i jego pracownicy po prostu postawili na nogi moją firmę.... Adi PROFESJONALIZM W DOBREJ CENIE !!! (1) Wysoki standard uslug w przystepnych cenach . Tworza strony internetowe... www.alldaycare24.de Daniel - opinia (1) gwiazdek Indywidualne podejście, profesjonalizm.. to wszytko czego zawsze... Daniel opinia (1) Jestem bardzo bardzo zadowolony z uslugi sprawnej szybkiej i obsluga bardzo... Janusz Wisniewski świetnie (1) chłopaki uwinęli się ze wszystkim piorunem ))) tomek Szybko, sprawnie (1) Panowie podeszli do mojego problemu w pełni profesjonalne. Rozwiązali go... Marcin Mateusz - opinia (1) Wszystko ok. Profesjonalne podejście, terminowo, laptop śmiga jak nowy. Polecam Mateusz Grażyna - opinia (1) Internet z Logitusa to doskonały wybór. Polecam nie tylko za prędkość, ale... Grażyna POLECAM, CZAS NAPRAWY 1 dzień (1) Nie ma co owijać w bawełnę. REWELACJA, jeden dzień i komputer naprawiony. Anna Polecam. (1) Po czyszczeniu laptop pracuje i wygląda jak nowy. Odzysk danych po linuxowym... Maciej Polecam (1) Szybkie wykonanie i lepiej niż mya Mundo Perfekcja (1) Szybka realizacja naprawy,niska cena,miła obsługa,promocja, w moim... Wojciech bardzo polecam (1) Obsluga szybka i sprawna, profesjonalne i przyjazne podejscie do klienta.... Barbara UWAGA (1) Zakupiłem część na allegro, czekam 2 miesiące. Nie odpisują na maila ani nie... pitel.pl