matryca do laptopa (1) bardzo miła obsługa szybko i bez problemu wymienili mi matrycę w... kilim TRAGEDIA (3) Jako, że na moim osiedlu niestety nie ma innej możliwości, niż internet... Adrian M. - opinia (1) Pełen profesjonalizm, super podejście do klienta. Pan Konrad wysłucha,... M.
Polecam (1) Stworzony przez Webton serwis internetowy w pełni spełnił oczekiwania naszej... Marcin REWELACJA !!! (1) Co tu dużo mówić po prostu REWELACJA, mój wysłużony macbook znów odzyskał... Kula75 Bajecznie! (1) Wszystko na czas , wszystko w przystępnej cenie i wysokiej jakości usług!... Wolf kłamstwa (1) oddałem do naprawy ps, czas ekspertyzy 2 tyg. po 2 tygodniach zero słychu...... mmmmmm Szybko i profesjonalnie! (1) Po niespodziewanej awarii komputera obdzwoniłam połowę firm informatycznych... Agnieszka Jakość internetu od firmy jarsat (5) Generalnie jakość internetu od tego dostawcy nie jest aż tak strasznie zła... polak z polski PROFESJONALIZM (1) fachowo, na czas, przystępnie cenowo Aneta Krzyża Profesjonaliści w każdym calu! (1) Miałem wielką przyjemność współpracować z Panem Konradem przy produkcji dwóch... Piotr Bardzo sumienna firma (1) Polecam wszystkim chcącym unowocześnić swoją firmę. Bardzo dobre doradztwo i... Maja Dalkom- rewelacyjna obsługa (1) Od dawna nie byłam tak dobrze obsłużona, rewelacyjna atmosfera, pomoc i... Karolina Beznadziejny Internet (2) Witam. niestety jestem posiadaczem internetu od firmy jarsat i przestrzegam... nieszczęśliwy abonent masakra (2) Bardzo żałuję, ze skusila mnie ta niska cena. Najpierw przedluzanie ile sie... Magda XBOX DZIAŁA (2) Naprawili XBOXA, w innym serwisie chcieli mi wymienić pół konsoli. W Meritum... Gonia masakra (3) zamówiłam towar w sklepie , po 8 dniach ciągle w realizacji, nie można sie... krystyna Jak najbardziej na TAK ! (1) Szybka i przyjaźnie wykonana usługa. Na początku miła Pani na przyjęciu, w... Andrzej Polecam (1) To jedyna firma jaką znalazłam w Trójmieście, która była w stanie odzyskać... Ania Świetny serwis w końcu powstał w okolicy. (1) W końcu powstał porządny serwis który nie przegina z cenami, jest terminowy i... Zadowolony klient