Naprawa systemu i wentylacji (1) System naprawiony, wentylacja wymieniona, póki co wszystko działa bez... Ania Szybko i za darmo (1) Witam , dziś skorzystałem z darmowego przejazdu do 25zł stwierdzam że... Zawiszanin Szybko i za darmo :) (1) Witam , dziś skorzystałem z darmowego przejazdu do 25zł stwierdzam że... Zesasc
Polecam (1) Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście, jakość na najwyższym poziomie.... Monika Polecam (1) Dobra profesjonalna firma, szybko realizują zamówienia MaxXv Jestem bardzo zadowolona! (1) Polecam gorąco! Szybko, sprawnie i rzetelnie. Generalnie wzorcowo:-)... Asia Po prostu polecam (1) Generalnie unikam wystawiania opinii, ale ich polecam. Idzie ugadać się co do... Aga Pełen profesjonalizm (1) Sprzedawca pomógł mi sprawdzić na miejscu moją konsolę WII, zaproponował... Marcin Naprawa komputera firmy Apple (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi, zdecydowanie polecam ten serwis. Zadowolony klient Polecam wszystkim - fachowo, solidnie i profesjonalnie (1) Tak, jak napisałam w tytule - polecam wszystkim. Mieliśmy problem z laptopem,... AM Zadowoleni klienci (1) Jak to zwykle bywa, kiedy komputer był najbardziej potrzebny, doszło do... Kasia Skakuj Polecam. Zawodowcy w rozsądnej cenie. (1) Współpracujemy chyba z trzeci rok i jesteśmy bardzo zadowoleni. Zawsze... Roman Stolarski Fajny program (1) Korzystałem z tego oprogramowania w firmie, w dziale handlowym. Jest bardzo... Mariusz Naprawa Touchpada (1) Po mocnym uderzeniu w Touchpada szczerze mówiąc nie widziałem innej opcji jak... Wiktor Polecam (1) Bezproblemowy kontakt telefoniczny oraz szybki przyjazd.Rozwiązanie naszego... Krystian Polecam (1) Szybko, sprawnie i w przystępnej cenie. Polecam. Wojciech Jak najbardziej na plus (1) Świetna obsługa, profesjonalizm, szybkość, same plusy i serdecznie polecam!... Agnieszka Szybko i sprawnie, ja jestem zadowolony (1) Lapek naprawiony szybko (potrzebował ręki elektronika), ceny rozsądne,... TJ Internet (2) W BN jestem od przeszło dwóch lat. Internet 100 Mbps , awarie i to... Andrzej 100% zadowolenia. (1) Zdecydowanie polecam. Bardzo dobre podejście do klienta, prawidłowe... Piotr