Polecam!!! (1) Serdecznie polecam serwis. Profesjonalna naprawa, laptop gotowy w niecałe dwa... Magma Porażka (2) Mój laptop został oddany do naprawy która miała zająć max tydzień a... Autor polecam (1) Bardzo miła, szybka i profesjonalna obsługa. Laptop działa bez zarzutu, a... Ania
Bardzo zadowolona, polecam ! (1) Miło zaskoczyła mnie obsługa w serwisie. Oddałam komputer do reklamacji na... Melka Szybka naprawa laptopa (1) skuteczna i szybka naprawa, cena przyzwoita. Rafał Polecam. (1) Miałem zalanego maca, odpalał się, ale z białym ekranem. Mimo soboty panowie... Andrzej Najlepszy serwis! (1) Chłopaki znając się na robocie ;) Miła, fachowa obsługa, uczciwa przede... Karola Jestem zadowolony (1) Udało mi się wstrzelić w promocję internetu światłowodowego za śmieszne... Autor007 Obsługa sklepu = DNO (1) Wybrałem ten sklep z uwagi na cenę i bliskość w mieście - wszystko dobrze, do... Marcin Opłata za płatność kartą (2) UWAGA!!! Gral pobiera opłate za obsługe płatnością kartą. Prymitywne- nigdzie... za Pierwszy serwis, który lubię! (1) Do tej pory wg mnie jedyny serwis, który pamięta o kilku prostych zasadach:... wit Profesionalisci. Pasjonaci. Czuje się, że lubią swoją prace. (1) Etap uzgodnień co do założeń merytorycznych i graficznych budowy strony to... www.drpiatkowski.pl Szybko i profesjonalnie ................. (1) Naprawy dokonano bardzo szybko i profesjonalnie. Polecam !!! Piotr Gdański Bowke i Piwna 47 (1) Polecam z czystym sumieniem firmę Website Style. Doceniam profesjonalność p.... Edyta Ellwart Zdecydowanie polecam (1) Bardzo profesjonalnie, sprawnie i bezproblemowo. Anna Polecam (1) Chciałam zagrać w Wiedźmina 3 ale komputerek miałam za słaby, Pan z serwisu w... Kasia Polecam (1) Szybko, sprawnie i niezawodnie zostaliśmy potraktowani ja i mój laptop. Jedno... Zdzisław Firma godna polecenia (1) szybko, fachowo i uczciwie, z czystym sumieniem polecam tę firmę! przemili i... Iza miła i solidna obsługa (2) Dziękuję za udaną naprawę, dokonano naprawy laptopa sprawnie tanio i miło.... Piotr Bardzo profesjonalna obłsuga (1) Skorzystałem z usługi naprawy systemu spredażowego. Spotkałem się z bardzo... Maciej