Polecam usługi Evomedia (1) Profesjonalnie zrealizowali system ERP na zamówienie naszej firmy, branża... Artur Fatalna obsługa i brak profesjonalizmu (2) Nie polecam z kilku powodów : - umawiają się na termin odbioru sprzętu - nie... Zawiedziony polecam z zachwytem :) (1) Specjalista odbiegający od stereotypu informatyka! Komunikatywny, życzliwy,... offca
Rzeczy niemożliwe robią od ręki, na cuda trzeba 20 minut poczekać (1) Gorąco polecam Serwis Apple - w iSpot dowiedziałem się że zakodowany dysk w... Piotr Super serwis (1) Serwis na najwyższym poziomie podchodzi do klienta. Szybko, sprawnie i bez... zibi Naprawa BIOS w laptopie (1) Poległem na aktualizacji BIOSA w laptopie. Servis zrobił to błyskawicznie -... WS Fachowcy na 100 % (1) Witam, Chciałabym bardzo polecić Firmę Netservice, oddałam do naprawy... Kinga Stały Pacjent (1) Z pomocy serwisu korzystam już od kliku lat. Są to sporadyczne naprawy ale... Marcin Polecam, robią szybko i dobrze (1) Firma godna polecenia, robią szybko i dobrze. Artu Rzetelna firma i bezproblemowi ludzie (1) Pan Andrzej jest człowiekiem, dzięki któremu zrozumiałem dlaczego "taniej"... Kamil Zięcina Wszystko OK (1) Jestem zadowolony z naprawy - laptopy (2szt) odebrałem naprawione następnego... Artur Z. (Oliwa) opinia (2) Skorzystałam z usług firmy Website Style nie tylko do strony internetowej ale... Anna B. Taki serwis i obsługa to SKARB !! (1) Oddałam zepsuty laptop HP, brak ładowania. W innym serwisie straszyli awarią... Agata Stwierdzenie usterki, oraz jej naprawa na poziomie. (1) Naprawa laptopa i usunięcie wirusów. Ewa Serwis z PASJĄ ! (1) Nie ma opcji aby dać tym panom mniej niż 6. Jestem pod wrażeniem, zawsze... Mimi Polecam! (1) Polecam usługi firmy VanFisk. Strona internetowa została przygotowana w... Adam polecam (2) Profesjonalne podejście do klienta, terminowość i rzetelność , b. miła... MK Wymiana matrycy w laptopie Samsung (1) Wymieniałem u nich matryce. Usługa wykonana w miarę szybko 4 dni robocze.... Wiesław Polecam (1) Współpraca z Panami z Website Style to sama przyjemność wszelkie nasze... Maciej Naprawa systemu i wentylacji (1) System naprawiony, wentylacja wymieniona, póki co wszystko działa bez... Ania