Serwis - ESC Gdańsk, wcale nie tak źle jak wynika z kilku opinii (1) Opinia dotyczy serwisu sklepu ESC - oddałem na początku lipca kupioną na... Wodztec SpecLab (1) Laptop uratowany po zalaniu ekspresowo (nie minęły 2 godziny jak dostałam... Ina Najwyższy spotkany dotychczas poziom świadczonych usług (1) Z cała pewnością i spokojnym sercem mogę polecić firmę dwakroki.com jako... Mieczysław
Kompetentny serwis (1) Świetny serwis, nie ściemniają, rzetelnie doradzą ( odradzą). Wszystko co... Rayo Kompetentny serwis (1) Świetny serwis, nie ściemniają, rzetelnie doradzą ( odradzą). Wszystko co... Rayo Animacja - pełny profesjonalizm (1) Do pana Konrada trafiliśmy z polecenia. I mogę potwierdzić, jest osobą godną... Katarzyna Jak dla mnie to swietny serwis komputerowy (1) Panowie sa niespotykanie sympatyczni. Pan poswiecil mi swoj czas i wgral mi... Jolanta S. Godny polecenia partner (1) Mam wykupionych kilka usług hostingowych oraz kilkanaście domen w tej firmie.... Sylwester klient (1) Firma ma bardzo dobre realizacje dlatego skorzystaliśmy z ich usług, drugą... Bernard film (1) Firma stworzyła dla nas film reklamowy dla naszego hotelu bardzo fajnie im... artur Profesjonalista, nie poddaje się (1) Pan Kamil to specjalista, który jest nastawiony na rozwiązanie problemu, a... Karol P. Polecam (1) Jestem osobą bardzo zdecydowaną i wiem czego chcę ale propozycje samego... Anna Profesjonalne podejście do pracy (1) elastyczne terminy zarówno spotkań w celach konsultacji, ustaleń jak i termin... Jarosław polecam! (1) szybka i profesjonalna naprawa. bardzo dobra cena. bez żadnych problemów,... ewa Polecam (1) Firma robiła mi stronę. Dobry kontakt z Panem Michałem, ustalenia jakie... Norbert Nie polecam (1) Zdecydowanie odradzam! Laptop oddany do naprawy, zwrócony po 3 tyg. dalej nie... Anka Profesjonalizm i uczciwość (1) Gorąco polecam firmę VanFisk! Dzięki współpracy z panem Patrykiem udało się... Michał Website Style (1) Profesjonalne podejście do klienta, terminowość i rzetelność , b. miła... ECORON Odwirusowanie (1) Nie mogłem przeglądać WWW. Po kilku sekundach wyskakiwało mi mnóstwo reklam i... Waldemar Polecam!!! (1) Serdecznie polecam serwis. Profesjonalna naprawa, laptop gotowy w niecałe dwa... Magma