Polecam! (1) Bardzo elastyczne i kreatywne podejście do tematu projektowania stron www. M nie polecam (1) Zbyt długi czas realizacji. Otwierają sobie kiedy chcą. patrycja Sprawnie, szybko i solidnie. Panowie znają się na swojej robocie. (3) Miałem problem z komputerem. Zadzwoniłem do firmy tuż po 9:00. Okazało się,... Mirek
Miła współpraca z małą firmą. (1) Dzięki za możliwość korzystania z bezawaryjnych usług. Zawsze lepsza lokalna... Wojaszek Opłaca się naprawić (1) Oddałem mojego laptopa toshiba(8-latek), który miał problem z chłodzeniem. Po... Rado Mega! (1) Szybko, tanio i bezproblemowo. Cały czas byłem informowany o stanie naprawy.... Michal Serwis Mac (1) Profesjonalna, szybka obsługa, czego więcej oczekiwać, mój Mac, został... Mariusz Ocena serwisu komputerowego "Meritum" (1) Jestem bardzo zadowolony. Panowie naprawili moje dwa laptopy. Pierwszy laptop... Andrzej NAJLEPSZA CENA I NAJKRÓTSZY CZAS OCZEKIWANIA! (1) Zdecydowanie polecam! Miałam w moim laptopie do wymiany matrycę - Panowie... Aldona Toner (1) Witam, Kupiłem zamiennik tonera QUANTEC CB435 po wydrukowaniu paru stron... Andrzej szybko, sprawnie i skutecznie (1) Dzięki Panu Tomaszowi odzyskałam zdjęcia, które utraciłam z mojego komputera.... A. Polecam, profesionalizm, doradztwo w cenie (1) Gorąco polecam firmę, przyjechałem ze sprzętem, naprawiony na miejscu. Bardzo... Kris z RADSAS Naprawiony dźwięk w komputerze (1) Po zainstalowaniu Windows 10 przestał działać dźwięk. Pan Tomek naprawił go w... Arti Naprawa latopa MacBook Air (1) W zeszłym tygodniu odebrałam mojego laptopa, MacBooka z serwisu... Elżbieta bardzo polecam (1) Profesjonalizm i uczciwość. Na spokojnie wszystko tłumaczone plus dodatkowe... Anna M. Super naprawa (1) Bardzo szybko i sprawnie został naprawiony mój sprzęt komputerowy. Obsługa... Barbara Naprawa komputera - polecam (1) Naprawiałem komputer, wszytko poszło bardzo sprawnie, szybko i sprawnie.... Grzegorz naprawa laptopa (1) Gorąco polecam ten serwis komputerowy. Pan naprawił mi laptopa w bardzo... Izabela To był błąd! (1) ...że zdecydowałam się na zakup komputera w tej firmie. Zostawiłam tam niezłą... Kupujący Profesjonalka (2) Aplikacja daje radę niestety polityka firmy zarządzającej jest okrutna dla... Eryk