Pełen profesjonalizm godny polecenia (1) Od kilku lat korzystamy jako biuro z usług firmy, zawsze bez zarzutu.... Ola w końcu ktoś mi pomógł (1) Odbijałem się od trzech serwisów w Gdyni i Sopocie. Mam Sony Vaio, którego... mario Szybko i konkretnie (1) Laptop oddałem rano do naprawy, w ciągu dnia otrzymałem telefon z opisem... Wojtek
POLECAM (1) Szybka i skuteczna (wizualna, jak i systemowa) reanimacja mojego laptopa.... Dominika trafna diagnoza-uszkodzony dysk, ale nie starciłam danych :-) (1) ja niestety uderzyłam w nerwach laptopa i nie działał, nie włączał się. Tomek... Ania B Polecam! (5) Szybka naprawa, miła obsługa i przystępna cena. Czego chcieć więcej. Po... Zuza Mały porządny dostawca. (1) Po przejściach z dużymi firmami, których mam dość, będę zawsze polecała takie... Karina Dno i wodorosty nie polecam (2) Wielkie spadki prędkości, notoryczne braki internetu, kontakt słaby Fajtek VanFisk rządzi!!!:) (1) Panie Patryku WIEEEELKIE dzięki, strona super i w dodatku w tak krótkim... Kamila Polecam (1) W porządku serwis, bardzo jestem zadowolony z wykonanej naprawy- POLECAM Janusz Gorąco Polecam!! (1) Z ręką na sercu mogę polecić wszystkim firmę VanFisk. Projekt wykonany w... Andrzej polecam!!!!!!! (1) Bardzo rzetelny i pomysłowy człowiek. Profesjonalne podejście do pracy,... Krzysztof naparwa laptopa (1) szybko, solidnie, sprawnie ,dobry kontakt polecam na 100% mężczyzna PROFESKA!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo gorąco polecam tą firmę!!! Szybko, fachowo, profesjonalnie, tanio!... Łukasz VanFisk (1) Wyjątkowy profesjonalista.Jestem pod wielkim wrażeniem nad umiejętnościami i... Teresa POLECAM (1) Skutecznie i szybko rozwiązany problem z komputerem stacjonarnym, fachowe... Agnieszka Gorąco polecam !!! (1) Przystępna cena, krótki czas oczekiwania, wysoka jakość obsługi :) Borsuk Szpitalny Oddział Ratunkowy Komputerowy (1) Jestem bardzo zadowolona, że istnieje Firma Retesly Pana Sylwestra. Super... Maria Mega Zadowolenie! (1) Serwisant posiadający sporą wiedzę produktową. Bez mrugnięcia okiem ocenił,... Patryk Naprawa_laptopa_w firmie_Meritum (1) Korzystałam z usług firmy Meritum dwukrotnie. Moje doświadczenie jest takie,... Anna Dolega