polecam (1) witam! Bardzo polecam Panią Malwinę wszystko zrobione profesjonalnie i na... Teresa Najlepszy informatyk (1) Bardzo polecam.!! Jestem zielona jeśli chodzi o komputery a Patryk zawsze... Oldzia Polecam (1) Widać, że znają sie na rzeczy. Laptopa dostałem z powrotem w takim stanie w... Mati
Pięknie polecam VanFisk (1) Pan Patryk po prostu czytał w moich myślach a ponadto zachował niezwykłą... Karolina VanFisk gorąco polecam! (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Pan Patryk to specjalista w swoim fachu, na... Artur VanFisk (1) Gorąco polecam! Obsługa na najwyższym poziomie, cena przystępna, a sprzęt po... Katarzyna Super (1) Szczerze polecam - profesjonalnie, szybko,konkretnie i niedrogo. Marek PEŁEN PROFESJONALIZM I WSPANIAŁA OBSŁUGA (1) Jak w nagłówku - pełen profesjonalizm oraz przemiła obsługa kompetentnych... AgaG hjemme siden kruk-byg og renovering (1) Jeg er meget tilfreds med de tjenester af dette selskab. professionel... kruk-byg og renovering toshiba (1) Miła i fachowa obsługa. Na wszelkie moje pytania dotyczące usterki, która... Piotr Serwis (1) Szybka, miła obsługa ma bardzo dobre podejście do klienta, naprawa skuteczna,... Kamila Aplikacja na medal (1) polecam za funkcjonalność bazy danych, integrację z istniejącymi systemami i... Maciej Bardzo dobrze na 6 (1) naprawa na miejscu, lutowanie, montowanie itd i do tego w normalnej cenie... temisto Farsa (4) Od 27 godzin brak Internetu dla mieszkańcĂłw Kowale. Brak informacji o... Zbiorowy Polecam (1) Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Świetny kontakt. Polecam Karolina Omijać szerokim łukiem (1) Brak kontaktu. Brak towaru, nie odbierają telefonów, automatyczne odpowiedzi... Ania Wymiana dysku (1) Profesjonalne podejście do klienta poparte fachową wiedzą i doświadczeniem.... Bartosz Polecam (1) Wymiana ekranu dotykowego przebiegła sprawnie i szybko. Konkurencyjna cena i... Remik POLECAM (1) Fachowa obsluga, dobra cena, dzialania nakierowanie na potrzeby klietna . Jak... Mateusz Dombek Naprawa ładowarki do Asusa (1) Panowie są bardzo uprzejmi. Pomimo swej złożoności i mocnego uszkodzenia,... Aleksandra