Strona internetowa (1) Bardzo dobra współpraca na etapie projektowania, kreatywny i bardzo... AdamSitko Ogólnie na piąteczkę z plusem (1) Ogólnie na piąteczkę z plusem. Miła obsługa, bardzo szybko wysyłają... Robixx Koszmarny serwis (1) Zadzwoniłem do nich z pytaniem, czy mogę przywieźć komputer stacjonarny na... Wojtas
Współpracuję z firmą ponad 10 lat! POLECAM! (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, świetny kontakt i szeroki wachlarz... Aleksander POLECAM ! Tanio i profesjonalnie (1) Polecam współpracę z firmą Net Logic. Od prawie 20 lat opiekują się nami... Michał Wymiana matrycy Macbook Retina 15" (1) Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wymiana matrycy w okresie świątecznym!... Artur Skuteczni i solidni. Warto u nich naprawiać. (1) Witam, mam na imię Rafał, jestem właścicielem firmy projektującej systemy... Rafał J. Serwis inny niż wszystkie (1) Dzień przed wigilią zalałem laptopa herbatą i przestał się uruchamiać.... Jacek Szczerze polecam olecam firme WebsideStyle. (1) Szybko i kreatywnie. Wszystko na wysokim poziomie. Marcin Pozytywna rekomendacja (1) Polecam swoja osobą Witolda Ciżmowskiego jako kreatora mojej strony www -... Piotr Siejna Najlepszy serwis komputerowy (1) Witam.Jak w tytule uważam,że jest to najlepszy serwis z jakim miałem do... Michał POLECAM (1) wszystko szybko i sprawnie, na dodatek o polowe taniej niz u konkurencji 2... Izka POLECAMY!!! POLECAMY!!! POLECAMY!!! (1) ZAKUP TUSZY, TONERÓW I PAPIERU : Usługa wykonana błyskawicznie, ceny bez... Związek Międzygminny Zatoki Puck Profesjonalna firma (1) Świetna obsługa, wysoka jakość usługi, ekspresowa realizacja, przystępne... Paulina Progresja Starogard. Polecam! (1) Bardzo profesjonalna firma, z bogatym portfolio, które przekonało nas do... Damian Smasung (1) Najlepszy Servis jaki spotkalem w Gdańsku a mialem ich wiele.kontakt... Marcin Polecam, polecam, polecam (1) Śmiało mogę polecić tą firmę. Muszę przyznać - laptop w stanie idealnym,... Marcin Zadowolona klientka (1) Posiadam internet z Limes od kilku lat i naprawdę nie mam żadnych zastrzeżeń,... Ewa Polecam!!!! (1) Mega profesjonalne podejście do sprawy, problem rozwiązany szybko, dobrze i... Karolina Gorąco polecam usługi firmy VanFisk! (1) Szybka, sprawna i profesjonalna naprawa sprzętu w przystępnej cenie. Laptop... Wiola