Zadowolona (1) polecam ten salon przede wszystkim ze względu na obsługę. Pan Michał pomógł... Anka Szybko, sprawnie i na temat. (1) Szukałem serwera, który miał być przygotowany pod moje specyficzne potrzeby.... Marek oferta nigdy nie jest aktualna, omijać, nie kupować (1) Sprzedawczyki mają klientów za nic. Zero tolerancji. Regulamin sklepu... krucy
Najlepszy! (1) Córce zepsuł się laptop. Szukaliśmy w internecie serwisu i zachęceni... Asia i Tomek szukaliśmy taniego i dobrego internetu (2) i znaleźliśmy!:) Polecam - lokalna firma, dbająca o klienta a nie jakiś... teo profesionalisci (1) Nie wiem jak ale poradzili sobie z moimi wymaganiami i wydziwieniami (hehe... Tomek Wystarczył telefon (1) Miałem duży problem z postawieniem Win7 - wystarczył 1 telefon. ~Lancet Odzyskanie plików . (1) Pan Tomek Super fachowiec,zna sie na tym co robi.Odzyskał bardzo ważne... Kasia Jestem na tak:) (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług Pana Patryka, i uznałam że w końcu trzeba... Justyna Profesjonaliści, ITMORE polecam wszystkim (1) współpracujemy od kilkunastu lat. Ceny nie są najniższe, ale za to zespół... Sławomir Orszt Super zrobiona strona polecam !!!! (1) Proponujemy oryginalne rozwiązania przy tworzeniu stron internetowych, a do... mirek Profeska (1) Miało być na niedziele, było 3 dni wczesniej. Wielki plus za stały kontakt z... Jarosław Bardzo solidnie wykonana instalacja systemu (1) polecam serdecznei za fachowość i dojazd do klienta Agnieszka Ocena projektu strony www (1) projekt wykonany i wdrożony zgodnie z sugestiami i umową ,współpraca przy... E.Soszyńska - PISiL Polecam (1) Jestem klientem firmy Dalkom i muszę powiedzieć ,że pracują tam super... Andrzej Polecam, polecam, polecam! (2) Rzetelna firma i miła obsługa. Niepodważalne kompetencje i ekspresowa... Adrianna POLECAM KAŻDEMU! (1) Szczerze polecam! Pan Patryk w ekspresowym tempie zdiagnozował i naprawił... Justyna Polecam, polecam, polecam! (1) Rzetelna firma i miła obsługa. Niepodważalne kompetencje i ekspresowa... Adrianna profesjonalnie (1) Firma nastawiona głównie na zdalną obsługę klienta ale można również odebrać... Adam Marowski PROFESJONALISTA !!!!! (1) Bardzo gorąco POLECAM!!! Jestem pod wrażeniem Patryka 100% PROFESJONALIZMU!!!... MAGDA M