(...) (2) uwaga (...) używają serwisów takich ja ceneo do pozycjonowania sklepu przez... anonim ania (1) żaden serwis nie podjął się wgrania na nowo systemu do telefonu lenovo... ania Szybko i sprawnie przy niewielkich kosztach (1) Błyskawiczna naprawa nagłej usterki - Pan zna się na rzeczy i wszystko... A. W.
Meritum (1) Dzien dobry Jezeli chodzi o serwis Meritum-Gdansk jest to fima w ,ktorej... andzrzej pomoc (2) bardzo fajna fachowa pomoc przy uruchomieniu dodatkowej karty graficznej Szym Naprawa laptopa (1) Witam Niestety mimo dobrych moich chęci i cierpliwości sprawa naprawy laptopa... Klient Wymiana klawiatury w laptopie (1) Wezo, jako jedyny serwis we wrzeszczu, podjął się wymiany klawiatury w moim... Karol POLECAM (1) wybrany przeze mnie przez przypadek .... okazał się super strzałem. Pan Witek... Michał nigdy więcej (1) tragedia. klawiaturę zamówiłam 30 grudnia. okazało się, że towar, który jest... Agata hp z padnietym dyskiem (2) Wybrałem serwis pierwszy lepszy z portalu i zawiozłem laptop przed świętami.... przemek Bardzo dobra firma - polecam (1) Bardzo dobra współpraca na etapie projektowania, kreatywny i bardzo... Adam Nie sądziłam że to takie proste, oddać, odebrać i mieć z głowy (1) Mam laptopa sony, części kosztowne i trudno dostępne, tak mi mówili w moim... Michalina Szybka i przyjazna wymiana matrycy w laptopie (1) Gorąco polecam. Profesjonalna obsługa, rozsądne ceny i krótki czas... Yimfir Zalany komputer (1) Bardzo miła i pomocna obsługa, dobry kontakt, szybka realizacja i przystępna... acrev2 profesjonalnie i miło (1) W koncu widac nas w sieci.Opracowanie kontekstu witryny, Drobne poprawki... Karola z M. Godny polecenia partner (1) Od kilku lat współpracuję z firmą iwebi, jestem mega zadowolona z obsługi,... MarkaPRO Gabriela Borowczyk Zdecydowanie polecam! (1) Do SpecLabu wybrałem się z mocno zawirusowanym laptopem. Z racji, że ze... Maciek Zdecydowanie POLECAM!!! (1) Padł mi dysk twardy w komputerze firmowym który był na gwarancji, serwis... EMPIRIA profesjonalna i miła obsługa (1) profesjonalna i miła obsługa grazyna Profesjonaliści (1) Serdecznie polecam iwebi! Korzystamy z ich usług od lat. Usługi... Marcin Grzywiński