Dobra robota! (1) Pełen profesjonalizm jeżeli chodzi o naprawdę laptopa, bo długo się z nim... M. Zalany MacBook Air (1) Bardzo polecam. Szybko i profesjonalnie. Cena naprawy adekwatna do szkody i... Anna Pełen profesjonalizm, terminowość ! ! (1) Idealna współpraca Anna
Najlepsi z najlepszych :) (1) Korzystałem kilka krotnie z usług It-Grams i w zakupie sprzętu, jak i jego... K Fachowiec (1) Polecam, człowiek zna temat, kreatywny terminowy Marcin Oceniam na 6 + !! (1) Korzystałem z usług firmy przy programowaniu panelu do obsługi umów... Dominik Laskowski polecam! (1) fachowo super zadowolony Arkadiusz Polecam (1) Bardzo polecam . Kreatywność , realizacja i szybkość usługi na wysokim... Mariusz Polecam (1) Jednym słowem, pracę którą wykonał VanFisk jest na najwyższym oraz... Grzegorz VanFisk (2) Gorąco polecam! Obsługa na najwyższym poziomie, cena przystępna, a sprzęt po... Bartek W przypadku problemu nic nie można załatwić (1) Zdecydowanie nie polecam. Warto dopłacić kilka złotych i kupić sprzęt w... Adam strona B2C z polotem (2) Agencja na wysokim poziomie - elastyczna, kreatywna, rzetelna. Duże... Agnieszka Polecam (1) Człowiek wie co robi, fachowo doradził i poprawił co dało się poprawić.... Gladi polecam (1) Z czystym sumieniem polecam tą firmę ! Jeśli będę miał w przyszłości jakiś... Paweł Polecam! (1) Profesjonalizm na każdym kroku i wzorowe traktowanie klienta, szczerze polecam! Piotr Polecam!!! (1) Bardzo rzetelna i sprawna obsługa w zakresie projektowania stron www i... Joanna Gral Serwis (1) Bardzo dobre podejście i pomocni pracownicy :) Woland Przegrywanie VHS -> HDD (1) Szukałem serwisu, który zgra mi materiał z kaset VHS do pliku wideo na HDD.... Bartek Polecam SpecLab (1) Panowie z serwisu naprawdę znają się na swojej pracy. Widać że mają duże... Grzegorz Polecam (1) Naprawa wykonana zgodnie z umową. Nie mam żadnych zastrzeżeń i jestem... Andrzej J.