Profesjonalny serwis (1) Bardzo dobry serwis i rzetelne podejście do problemu, a okazuje się, że nie... Tomasz Router z rozwaloną anteną i otwartym opakowanem (2) Kiedyś kupiłem router, którego opakowanie nie było fabrycznie ofoliowane.... Łukasz niestety, panowie polegli na cąłej lini (1) nie dość, ze nie naprawili mi koputera to jeszcze uszodzili obudowe. odradzam anonim
Polecam, bardzo miła i konkretna obsługa i usługa (1) Nie ma co za dużo pisac tylko polecać Roman Szybko i profesjonalnie! (1) Polecamy w 100% !!! Skorzystaliśmy z usług pana Patryka z polecenia. Już po... RAD-STOL Meble na wymiar Nie polecam. (3) Wymieniali w kolorowej drukarce laserowej toner. Wprawdzie im się to udało i... Maciek Stały klient (1) Korzystam z usług serwisu już po raz trzeci. Dwa naprawione laptopy, a... Marek naprawa laptopa (1) szybko, sprawnie w przystepnej cenie viruuss WIELKIE POZYTYWNE ZASKOCZENIE (1) Nigdy wcześniej nie potrzebowałem korzystać z serwisu laptopów. Sprzęt, gdy... Ramox Bardzo dobra współpraca (1) Strona internetowa wykonana bardzo solidnie i profesjonalnie. Wykonane... Grzegorz Naprawa MSI GT72 Dominator (1) Panowie po prostu mnie zaskakują pełnym profesjonalizmem i podejściem do... Najbardziej zadowolony czlowiek Internet Pręgowo, Lisewiec i okolice (2) Miało być szybko - termin instalacji, szybko - prędkość internetu a jest ZERO... Paweł71 Polecam firmę Website Style - profesjonalna ekpia (1) Firma Website Style wdrażała dla nas stronę www. Kontakt do nich otrzymałam... www.prandelli.pl Dell Alienware (1) Serwis wykonał prawidłowo naprawę mojego Della Alienware. Laptop jest na... Paweł opinia (1) Wspaniała obsługa, dobry kontakt. Polecam Aleksandra Dobra obsługa i serwis komputerowy (1) Bardzo fajna obsługa i serwis komputerowy, możliwość negocjacji cen na... Rober tSz. Tragedia (1) Oddałem laptopa z niedziałającą częściowo klawiaturą i zastrzeżeniem, że może... Życie Polecam! (1) Szybko, sprawnie laptop wrócił do pracy. Szczególnie polecam osobom mającym... Monika POLECAM !! (1) Bardzo gorąco polecam!!! Jestem pod wrażeniem Pana Patryka pełen... Natalia wnętrzności mojego laptopa (1) Panowie z Euro School są niezwykle kompetentni i szalenie mili! w czasie... Joanna