Polecam (1) Zalałam Macbooka wodą i gdy autoryzowany serwis zaśpiewał mi cenę wartą... XYZ Szczerze polecam współpracę (1) Niedawno musiałem zmienić swoją stronę internetową. Trafiłem przypadkiem na... Michał logitus (1) Bardzo szybki internet, stabilny, cała operacja związana z umową i... robson86
Godne polecenia pogotowie it (2) Z pełna satysfakcją polecam szybką i skuteczną pomoc przy odzyskaniu danych... Sylwia strona internetowa - sklep z zabawkami (1) Zawsze chciałam otworzyć sklep z zabawkami online, ale brakowało mi odwagi.... Właścicielka sklepu z zabawkami zadowolony klient - opinia (2) Tworzenie strony www,serwis,wprowadzanie zmian,projektowanie... zadowolony klient Polecam ! (2) Zwłaszcza dla tych którzy wśród tak wielu ofert nie wiedzą kogo wybrać do... Zadowolona Pełen profesjonalizm i szybka realizacja (1) Jestem bardzo zadowolony ze skorzystania z usług PC Doktor. Oddałem do... Tomasz Bardzo dobry serwis (1) Z przyjemnością wystawiam SHARMCOM jak najlepszą opinię. Wielokrotnie... Maciej Solidność i otwartość (1) Od samego początku współpraca układał nam się bardzo dobrze. Potrzebowałem... Adam Polecam gorąco! (1) Profesjonalny serwis z niesamowitym podejściem do klienta. Bardzo miła i... Radek Zadowolona (1) Polecam serwis, obsługa miła , naprawa fachowa. Telefonicznie zostałam... Danuta Polecam (1) Miła obsługa, bez ściemniania i żerowania na klientach. Krótki czas... anonim Doskonala obsluga i fachowosc (1) Polecam. Szybka i konkretna naprawa, informacja o tym co warto a czego nie... Mat Polecam! (1) Nie spotkałem się dotychczas z lepszą obsługą. W firmie zakupiłem program... Szymon polecam (1) Miła obsługa z profesjonalnym podejściem do klienta. Byłam bardzo miło... Kasia szybko i sprawnie (2) Dziękuję bardzo za pomoc z moim sprzętem ! Fachowe doradztwo i kontakt... A Firma na tip-top! (1) Wszystkie komputery w firmie działają niesamowicie szybko i nie ma z nimi... Dorota nie polecam programy z jzk (12) Stanowczo nie polecam sprzedają oprogramowanie z licencją wieczystą... Użytkownik Serdecznie polecam - super profesjonalista (1) Serdecznie polecam ponieważ firma jest super profesjonalna i godna polecenia.... mirek