Ocena wykonanej strony internetowej (1) Znakomita firma. Stronę internetowa została wykonana dokładnie tak jak sobie... Wojtek Komputer i zasilacz - naprawa dźwieku (1) Spotkałem sie z problemem buczącego komputera. Wymieniono zasilacz, niby na... Klient serwis na szóstkę (1) polecam każdemu:) szybki zwięzły kontakt, jasna informacja co do ceny -... Maja
Naprawa laptopa (1) Profesjonalny serwis, szybka naprawa, sympatyczna obsługa!! POLECAM Edmund Czyszczenie laptopa (1) Profesjonalnie wykonana usługa w przystępnej cenie. Maciej Kompleksowa Obsługa Informatyczna (1) Nasza dotychczasowa współpraca z Firmą KUBWER Jakub Werchowski pozwala nam... Biuro Podróży Bardzo polecam! (1) Oddałam laptopa z uszkodzonymi zawiasami i wyrwanym gniazdem zasilania. W... Kim Doma Historia choroby wygląda następująco... (1) W laptopie ASUS X73SV doszło do uszkodzenia gniazda zasilania. W celu wymiany... MF Zakup laptopa (1) Kupiłem tu używanego laptopa. Nie dość, że sprawnie doradzili w wyborze, to... Jan Borecki Polecam (1) Zgłosiłam się do Panów ze SpecLab z uszkodzonym komputerem. Panowie w 1 dzień... Monika kompetencja, kultura osobista, szybki termin (1) Zdecydowanie polecam ten serwis, fachowość, szybka naprawa usterki laptopa... użytkownik Polecam tonery kolorowe (2) Zgadzam się z poprzednikami że jakość tonerów kolorowych jest bardzo dobra.... Kuba Natex Profesjonalizm i miłą atmosfera (1) Z usług tej firmy korzystam od kilku lat. Zawsze mogę liczyć na szybką i... magdalith Zwrot towaru (1) Mimo ustalonego faktu o zwrocie lub wymianie towaru z sprzedawcą nie doszło... Piotr Rewelacjyna obsługa (1) Firma Izarnet obsługuje nas od kilku lat i możemy liczyć na pomoc o każdej... Michał Siemiątkowski Pełen profesjonalizm (1) w 100% polecam Izarnet, firma wykazała się pełnym profesjonalizmem. Na pewno... pikej Solidnie, Kreatywnie i Szybko - Polecam Wszystkim. (1) Bardzo solidne i kreatywne studio. Moja firma, zleciła Ithex Studio ,... Edmund Budowa strony internetowej (1) Pan Tomek stworzył stronę mojej firmy od podstaw w sposób sprawny i... Michał G. Efektywnie i w miłej atmosferze (1) Bardzo dobra firma świadcząca usługi najwyższej jakości. Na zagadnieniu SEO... Karol Zbita szybka w tablecie (1) Mój synek upuścił tablet przez co zbiła się w nim szybka. Mój znajomy polecił... Halina