IT Vip (1) Polecam serwis IT VIP, właściciel to profesjonalista i wielki pasjonat,... Julia Taniej niż u konkurencji (1) Chłopaki dają naprawdę dobre ceny na sprzęt. Kupowałem 2 laptopy do firmy i... Wojtek Szczerze polecam!! (1) Pan który naprawiał mi komputer, rzetelny, solidny i miły. Chętnie... Gosia
sklep internetowy (2) Profesjonaliści w każdym calu, strona przejrzysta, czytelna, łatwa w... Beata Serwis wart polecenia (1) Powtórne odwiedziny (z innym sprzętem) i tak samo załatwiony temat: szybko,... Squirrel-lka Rzetelna firma, jestem zadowolony (1) Dobra cena i nie ma awarii Grzegorz Gorąco polecam! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa! Naprawa w błyskawicznym tempie! Ponadto... Monika edytyafurniture.com (1) Dziekuje za szybkie i tanie wykonanie strony. Edyta Plecam (1) Od roku korzystam z usług firmy Ithex Studio. Jestem bardzo zadowolona z... Magda Zdecydowanie polecam (1) Diagnoza wystawiona szybko i trafnie. Mój laptop ożył i pracuje bez... Krystyna Wolska Polecam (2) Zdecydowanie najlepszy serwis w jakim byłem, miła obsługa, a za razem godne... Igor Szczerze polecam !!! (1) Oddałem do naprawy HP dv-7 po poprzedniej problematycznej naprawie w innym... Grzegorz Kreatywność i jeszcze raz kreatywność (1) Zaproponowane pomysły otworzyły mi oczy. Nie zdawałem sobie sprawy z... Bartek Dobry dostawca internetu... (3) Jestem studentem, wynajmującym pokój na Chełmie. Zmieniłem internet z... Kacper S. znakomita, solidna firma!!!! :) (1) Szybka pomoc, profesjonalizm w pełnej krasie, coś naknocisz - oni szybko... natalia profesjonalizm (1) dobra i solidna firma, którą mogę polecić, szybkie i profesjonalne podejście... Anna Wzorowo (1) Życzę każdemu takiej współpracy. Zostałam tu bardzo dobrze obsłużona. Firma... Magda Godny polecenia (1) z czystym sumieniem mogę polecić IT VIPA. profesjonalna obsługa, wysoka... A. Zawiodłem się (1) Trzymali laptopa prawie miesiąc i nie dość że nie naprawili to całkiem go... Marcin Nie polecam!! (2) Firma najgorszej jakości, nie potrafią nic zrobić. Mam zniszczoną kartę... Nope