POLECAM! (1) Nie dziwię się, że Panowie mają same pozytywne opinie. Bardzo miło, szybko i... OLA POLECAM!!! (1) Szybko! Profesjonalnie! Mega tanio! I do tego przemiła obsługa! Polecam... mikely.28 Uber Trójmasto - polecam (4) Korzystałam wczoraj i szczerze polecam. Jedyny problem jest z dostępnościa... Magda
profesjonalna firma warta polecenia ! (1) Skorzystaliśmy z usług firmy Website Style w celu stworzenia sklepu... Paulina paranoja (1) co za serwis kicha tata apleks (1) tylko takie cos potrafia dziecka z przedszkola by to wymieniło on Terminowość i bezbłędne rozumienie potrzeb klienta (1) Zorganizowana ekipa specjalistów - ogromny plus za błyskawiczną reakcję na... Bakal brak wifi (1) Już podczas rozmowy telefonicznej Pan Robert rozpoznał problem, a naprawa... Ola Sz. Bardzo polecam (1) Naprawa obudowy ultrabooka Samsung - oderwana klapa Naprawa była trudna i... m Rzetelna firma godna polecenia (1) Od roku współpracuję z firmą KUBWER. Jestem bardzo zadowolona ze świadczonej... zadowolona klientka Bardzo polecam, wysoka kultura i jakość usług (1) Skorzystałem z serwisu, jestem bardzo zadowolony. Zaskakująco miła i rzetelna... Tomasz N. PROFESJONALIZM (1) Ludzie ! Przez 16 lat miałem różnych - jeśli zachodziła taka potrzeba -... Tomasz www.serwis-gsm.pl strona wykonana perfekcyjnie :-) (2) Chciałbym podziękować za wspaniałą wspólpracę . Strona www.serwis-gsm.pl... DR TEL SERWIS GSM Profesjonalna firma (2) Jestem bardzo zadowolony z projektu strony www i wdrożenia jej. Zawsze gdy... Jakub Jest nieźle... (3) Dosyć dobry kontakt z grafikiem prowadzącym, poprawne relacje z Dyrektorem... Rafał Studziński Reklamują się jako serwis APPLE... (2) ale z tą firma mają nie wiele wspólnego, właściwie to nie mają nic wspólnego... Carla Polecam (1) Serwis zainteresował się moim problemem, usluga mimo natłoku pracy, jak mnie... Aleksandra netwave.pl firma godna zaufania (1) Współpracę z firmą netwave.pl rozpocząłem kilka lat temu, bardzo ostrożnie... EKO-L Michał Klucha zadowolona klientka - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Jestem bardzo zadowolona i z... zadowolona klientka Dno_ odradzam zakupy obsługi brak telefony głuche (1) Sprzedają towar którego nie maja, zwrot pieniędzy wręcz niemożliwy, reagują... Jerzy