Polecam- profesjonalne podejście ! (2) Gorąco polecam firmę ODEE. Zleciłam projektowanie strony internetowej swojej... Joanna Piotrowska Polecam Serwis (1) Polecam serwis drLAPTOP za profesjonalizm i pomoc w usunięciu usterki.... Zadowolony Klient Serwis godny polecenia (1) Z pomocy serwisu korzystam od 2 lat. Za każdym razem wychodzę zadowolony.... Marcin
Profesjonalna firma - Polecam !!! (1) Z firmą odee współpracowałem przy dwóch projektach i każdy zakończył się... Rafał Machaliński Zdecydowanie polecam ! (1) Pani przyjmująca zgłoszenie 100% profesjonalnego podejścia do klienta - ze... Monika Zawsze poratują! (1) Po raz kolejny zostałam uratowana przez Pana Pawła. Polecam każdemu i oby... Iza Tragedia (2) Łącze jest stale przeciążone, internet zrywa w losowych momentach (co kilka... Piotr Nie polecam (1) Panowie w serwisie zwodzili mnie przez 3 tygodnie, póki nie zdecydowałam się... Sandra Naprawa nr 3332 - wdzięczna klientka (1) Zdecydowanie polecam. Szybko zdiagnozowano problem, wycena naprawy... Kasia Szaniawska Wciąż najlepszy serwis konsol w Trójmieście (1) Czarodziej zmienił siedzibę (z Wrzeszcza po powodzi na Klinicznej przenieśli... Kleo Najlepsze pogotowie komputerowe! (1) Profesjonalna obsługa w nagłych przypadkach-Pan Patryk Cichocki informatyk... Piotr Najgorzej wydane pieniądze od lat czyli serwis Net-S Gdynia Starowiejska (1) Miałem ogromną nieprzyjemność oddać laptopa i komputer stacjonarny do serwisu... Marcin Profesjonalna pomoc i życzliwi specjaliści (1) Świetna i co najważniejsze, skuteczna pomoc. Polecam ITvip!! Ten kto szuka... Kaśka Ekspresowo i profesjonalnie! (1) Bardzo miła i rzeczowa obsługa, profesjonalne podejście, wiedza i... SW ARTSTUDIO Polecam (1) Serdecznie polecam współpracę z Website Style. Bardzo profesjonalne podejście... medium-service Pełen profesjonalizm (1) Świetne wykonane zlecenia plakatów/ulotek na eventy. Profejsonalne podejście... Anna S. Serwis Laptopów Meritum - PORAŻKA I BRAK KOMPETENCJI (1) Umówiliśmy się ustnie na termin odioru, Nie dotyrzymali go. Cwaniaki z nich... Asus Błąd systemu (1) Bardzo szybka i solidna usługa. Komputer na drugi dzień był do odbioru.... Magda J. wszystko super bez zarzutu, profeesjonalista (1) Polecam, szybka i profesjonalna realizacja :-) Agnieszka ocena firmy (1) Naprawy bardzo wszechstronne,wykonene solidnie,profesjonalnie.Usługa szybka.... Mirosław Łopaciński