Super-profesjonalnie, a do tego miło (1) Widać już na pierwszy 'rzut ucha', że to specjaliści, którzy znają się na... Emilia Polecam gorąco !!! (1) Fachowa pomoc i obsługa, serdecznie polecam ! Marcin Demolka? Ależ proszę! (2) Nie dość, że Pan spędził z 5 h na gmeraniu w TV to zarysował i ubrudził mi... Godne POŻAŁOWANIA a nie poleceni
Polecam serdecznie! (1) Dzwoniłam do 3 serwisów komputerowych przed znalezieniem tej firmy, wszyscy... Ilona Strona WWW (1) Skuteczni i odpowiedni cenowo. Panowie uprzejmi i gotowi zawsze odpowiedzieć... Remigiusz67 Polecam!!! (2) Jestem bardzo zadowolona z jakości usługi, obsługi klienta. Przez 3 lata... Krystyna Tragedia (3) Umowę mam podpisaną z firmą Limes na dostarczanie internetu na 100Mbs na... Magda Profesjonalnie zajęli się moja firm (1) Po podjęciu współpracy moje obroty podskoczyły o 400% Zenek Najlepsi (1) Polecam tą firmę ,konkretni i wiedzą co robią. Anna Polecam z całego serca (1) Polecam z całego serca. Latem 2016 zleciłam OK Interactive kompleksowe... Karolina Nowosielska Padł dysk (1) padł mi dysk., Miałam na nim 3/4 magisterki! Nie dosć, że komputer naprawili... Elenala Profesjonalnie, kreatywnie i (2) Profesjonalny wizerunek firmy, kompleksowo i czytelnie przygotowana oferta... Ania Laptop ASUS uratowany przez SpecLab (1) Uratowali laptopa dzięki cierpliwości i zaangażowaniu. Było mikropęknięcie na... Rafał Serwis Iphone - świetnie! (2) Bardzo polecam serwis CTB Poland. Nie dość, że naprawili mi iPhone w... Piotrek Fachowcy polecam bo mnie nie zawiedli (2) Dobrze się współpracuje. Zawsze dobry i szybki kontakt co jest bardzo ważne... Wojtek Polecam (1) Diagnoza i naprawa laptopa - jak należy. Czas realizacji wydłużony ze względu... Bartek Lapek (1) Korzystałem z usług już kilkukrotnie i za każdym razem to samo, czyli miło,... Szym Szybki serwis! (1) Przed samym wyjazdem zalałam klawiaturę do laptopa. Na drugi dzień laptop był... magdalena projektowanie stron www (1) Korzystałam z usług firmy i polecam. Strona jest ładnie zaprojektowana,... Aleksandra Świetna Obsługa i czas realizacji! (1) Pierwszy raz zostałam tak ekspresowo obsłużona, pełen profesjonalizm... Basia