Polecam (1) Szybka diagnoza, bardzo dobry kontakt z klientem, szacowanie kosztu naprawy... Mariusz Polecam tą firmę robią dobrą robote :D (1) Szybka i miła obsługa. Aleksander Bardzo dobry, rzetelny serwis :) (1) Kontakt super, widać zaangażowanie ze strony chłopaków, skoro nawet ja... Natalia
Wielki plus za wsparcie (1) W przeciągu 2 tygodni 2 razy potrzebowałam wsparcia technicznego. Pomoc... Sylwia Polecam serwis (1) Bardzo dobry i uczciwy serwis. Polecam Marta J. Nie polecam (1) Horrendalnie długi czas realizacji zleceń. Brak kontaktu ze strony serwisu.... Paweł Profesjonalizm w każdym calu (1) Nareszcie serwis z prawdziwego zdarzenia gdzie znają się na wszystkim. Już... witlek Ewa Jakobczyk - opinia (1) Firma OK Interactive sprawnie zaprojektowała i wykonała dla mnie stronę... Ewa Jakobczyk Serdecznie POLECAM! (1) Szybka, profesjonalna obsługa. Jestem niesamowicie zadowolona z oferowanych... Monika Szybko, skutecznie i w przystepnej cenie (1) Błyskawiczna reanimacja komputera w stanie agonalnym. Fachowo, w przystępnej... Sylwia Da się dogadać.... (1) Młody robił wrażenie "ciężkiego" w kontaktach z klientem, ale ze starszym... Jacek super! (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta! Skuteczna, szybka i tania usługa.... Milena Najlepsi (1) Ile to ja się naszukałem, żeby znaleźć dobry serwis Xbox w Trójmieście. A to... Mirek Nie polecam (1) Pan zabrał się za rzecz, której nie potrafił podołać, mianowicie zawiasy, za... Maciej Niezawodna firma (1) Mimo zajętego numeru telefonu pracownik oddzwonił po pewnym czasie i... Władek Szybko profesjonalna obsługa! (1) Laptop to u moje miejsce pracy. Wykonuje różne prace zdalnie i nie wyobrażam... Maniak łyżka dziegciu (1) No niestety więcej mnie tam nie zobaczą- nie poradzili sobie komputer... lolo Firma to profesjonaliści, dużo pomocy w prowadzeniu biznesu. (1) Polecam firmę. Projekt bardzo dobry. System i integracja przebiegła bez... Maria Solidna firma, dobry kontakt Polecam. (1) Realizacja sklepu Magento poszła bardzo sprawnie. Anita SUPER ZESPÓŁ DO REALIZACJI PROJEKTÓW INTERNETOWYCH (1) Wspólnie ze Studio Brothers i Panem Konradem realizowaliśmy kilka projektów... Tomasz Nabakowski