Polecam (1) Polecam, skorzystaliśmy w firmie przy problemie z naszym laptopem, gdy akurat... Piotr Seget Odee - firma godna polecenia! (1) Bardzo owocna, kreatywna współpraca, przy tworzeniu wizerunkowych stron... Kasia Tomaszewska Strona internetowa wykonana przez firme OK Interactive (1) Bardzo fajnie zaprojektowana i wykonana strona internetowa. Kontakt z... AGMOR
SSF WFH (1) Bardzo sprawna i rzetelna firma. Doradzono nam odpowiednie narzędzia i w... Tomasz M. Świetnie! (1) Serwis godny polecenia, wszystko przebiegło tak, jak się umawialiśmy, bez... Roman opinia serwisu (1) Świetna obłsuga,bardzo dobry kontakt, Panowie rozumieją co znaczy pilne:),... Olga Profesjonalne podejście i rzetelna obsługa (1) Bardzo dobra i profesjonalna obsługa.Sprzęt po serwisie działa bardzo dobrze.... Marek Świetny serwis! (1) Polecałem i nadal będę polecał ten serwis każdemu. Po raz kolejny panowie... Tomasz Bach Polecam! (1) Dziękuję za fachową pomoc Panie Kamilu! Naprawa laptopa w niecały dzień,... Dariusz Polecam Jotis! (1) Treść opinii: Polecam Jotis! Skorzystałam z usług firmy Pana Andrzeja... Anita Polecam! (1) Szybko, fachowo i w przystępnej cenie. Krzysztof Wikilistka (1) Pełen profesjonalizm, terminowość, stały kontakt oraz najwyższa jakość.... Monika 20 minut - i po sprawie (1) Wszedem do ITvip na zmianie Pana Patryka Cichockiego. 20 minut i po sprawie... Antoni Repiski Serwis porażka (1) Oddałem laptopa do naprawy nie dość że trzymali go pół roku i zero informacji... Jacek Solidnie, szybko, pełny profesjonalizm. (1) Zdecydowanie polecam ten serwis. Fachowa obsługa, doradztwo i przystępne... Paweł Nie polecam. Żenująca obsługa. (1) Kupiłam 2 laptopy do firmy, po kilku dniach zwróciłam jednego. W momencie... Monika Polecam Serwis (1) Super Serwis Komputerowy bardzo polecam szybko sprawnie i dobrze Staś najlepszy serwis w trojmiescie (1) Szybka i dobra obsluga, profesjonalnie i nie drogo. Panowie bardzo mili i... Grażyna Znakomity sprzętowiec i wyjątkowo życzliwy człowiek (1) Pan Patryk w ciągu kilku minut poradził sobie z blokadą, której nie usunęły... Zadowolony klient Profesjonalny serwis (1) Porządna firma. Dostałem do nich wizytówkę od kolegi. Zgłosiłem im problem z... Kamil Cukrowski