Niesamowita wiedza (1) Znam się dosyć dobrze na komputerach ale z jedną rzeczą walczyłem 3 dni bez... Marek Zwykły niezwykły świat Website Style! (2) Ludzie młodzi, kreatywni i z pasją. Pan Dawid to osoba twórcza i przede... Lucyna Krawczyk SUPER (1) Jestem skrajnym laikiem jeśli chodzi o strony internetowe. Zgłosiłam się z... Qualt
Solidny partner biznesowy (1) Firma OK-Interactive wykonała dla mnie ostatnio stronę internetową. To już... Jan Trawiński P O L E C A M ! ! ! (1) Serwis naprawdę godny polecenia. System wgrany wszystko śmiga jak torpeda :)... Damian Wyjątkowo profesjonalny i szybki serwis (1) Usługa obejmowała reinstalację systemu Windows 10 z poziomy Windows 7 Pro -... Lech Godna polecenia (1) Nasza firma korzystna z usług tej firmy. Posiadamy u nich abonament,... Grzegorz Uratowane dane (1) Polecam serwis! Panowie uratowali mi dane z dysku domowego komputera. W... Kuba Byłem, skorzystałem, POLECAM (4) Panowie z punktu na Chełmie szybko, skutecznie i stosunkowo niedrogo uporali... Wojtek ogólnie piąteczka, dla mnie OK sklep (1) Miło i fachowo, obsługa pomogła dobrać podzespoły do zestawu i zamówili z... Minior super zadowolona,profesjonalne uslugi (1) pelen profesjonalizm,szybko,sprawnie i tanio a przy tym przesympatyczna osoba... Ania Zrealizowane na najwyższym poziomie (2) Od samego początku świetna współpraca i komunikacja. Każdy szczegół... Bullet-trans.pl polecam (1) Co prawda trwało to ponad tydzień, ale naprawili mojego Asusa za 140zł w... Bartosz naprawa laptopa (1) krótki czas naprawy,dobra konkurencyjna cena, senior Polecam (1) Strona wygląda świetnie, pomimo mnóstwa informacji, które chciałem tam... Michał nie polecam!!! (1) Oddałam do naprawy telefon z pękniętym ekranem, wybrałam ten serwis ponieważ... niezadowolona.. Polecam (1) Wszystko sprawnie i profesjonalnie, widać, że facet lubi to co robi. Usterka... edek super profesjonalna szybka obsługa (1) super profesjonalna szybka obsługa, wiecej takich ludzi w kraju a bedzie żyło... Piotru Kreatywność, sumienność, zaangażowanie :-) (1) Panowie Konrad i Maciej to prawdziwi profesjonaliści. Do klienta podchodzą... AP zero kontaktu z eBOOS (1) Czy ktokolwiek miał jakąkolwiek możliwość kontaktu z eBOSS w ostatnich... Tygrys