Szybko, sprawnie, rzeczowo (1) Szybka diagnoza, sprawna realizacja zlecenia, konkurencyjna cena. Rzeczowa... K-S Polecam! (1) Szybko i profesjonalnie. Bardzo miła obsługa, a komunikatywność Pana Patryka... Małgorzata Naprawa Laptopa - uszkodzony układ zasilania (1) Laptop nie ładował, nie włączał się zero reakcji. Po naprawie komputer działa... Maciej Wdowczyk
Odradzam (1) Kupowałem tutaj kilka razy(od pendrive\'a po notebooka). Z serwisu sprzętu... Klient zero kontaktu z administratorem (1) Zrobiłem po kilku latach niedotykania nowa stronę www na programie który jest... protekt1 dobrze, ale ekstremalnie drogo (1) Usługa dobrze zrobiona, dodatkowo pan gratis wyjął mi dysk przed przyjęciem... Michał Szybko i tani (1) Bardzo sympatyczna i kompetentna obsługa. Usterka wykryta i usunięta... Jerzy ODRADZAM!!! (2) Naprawiany, następnie zareklamowany tablet nie działa. Zepsuty laptop... Klient zrobiony w bambuko Czarodziej 😀 (1) Odzyskał dane które były nie do odzyskania dla dziesięciu innych... Kami Bardzo dobry grafik (1) Zlecenie wykonane bardzo profesjonalnie, sprawnie i porządnie. Jestem... E. W. Super Ceny oraz Obsługa :) (1) Super ceny napraw oraz bardzo profesjonalna obsługa, naprawa udała się tego... Anna K. Jak olać klientów i zrazić do siebie ludzi (1) Net Sat Media to firma z tradycją - Kultywują klasyczny dla czasów PRLu... Michał Komputer jak nowy! (1) Jestem bardzo zadowolona z uslug dr laptopa. Przede wszystkim zależało mi na... Karolina Pełny profesjonalizm (1) Bardzo żetelnie wykonana praca. Każda moje oczekiwania zostały spełnione bez... Michał Zając Godne Polecenia (1) Firma zrealizowała stronę internetową na potrzeby Kaszebe Music Festiwal.... Kuba Wszystko tak jak trzeba a nawet lepiej (1) Problem z moim PC polegał na tym, że po restarcie systemu monitor nie chciał... Marcin Serdecznie polecam! (1) Oddałem niedziałającego laptopa po nieudanej próbie naprawienia go u innych... Maciek Współpraca na "szóstkę" (1) Po kilku latach bardzo dobrej współpracy wystawiam IO szóstkę :) Dobrze... Karina Profesjonalna i szybka pomoc (1) Korzystałam z usług firmy VanFisk po raz pierwszy i jestem pod ogromnym... Anna Polecam (1) Panowie z IO bardzo sprawnie zorganizowali część IT dotycząca nowo utworzonej... Karol