PC Control Polecam (1) Bardzo fachowa i sprawna pomoc. Komputer działa jak nowy. Gorąco polecam. Z... Martyna Szybko i profesjonalnie (1) Bardzo dziękuję za naprawę już którąś z kolei komputerów moich dzieci. Ceny... Mirosław Profesjonalizm w pełnej krasie. (1) Korzystałem z usługi optymalizacji laptopa, co zostało wykonane w terminie, a... Kamil Lewandowski
Zdumiewający serwis (1) Przyszedłem do serwisu Gral z laptopem Dell, który odmówił współpracy. Miły... Barth TM - Serwis - bardzo miłe zaskoczenie (1) Oddałem do serwisu laptopa, który miał problem z grafiką (kolorowe poziome... Rockstone Szybko i konkretnie (1) Jestem bardzo zadowolona. Usluga wykonana szybko i konkretnie, nastepnego... Olga Naprawa zawiasów. (1) Skorzystałem z usługi wymiany zawiasów w sony vaio. Naprawa została wykonana... Krzysztof Serwis komputerowy jest na wysokim poziomie (1) czas realizacji to jeden dzien Ida Z największą przyjemnością Polecam (1) Współpraca z firmą Odee przebiegała na najwyższym poziomie. Strona jaką... L. Kowalczyk Polecam (1) Lubię ich .Pan Paweł to specjalista, zawsze doradzi i pomoże . Jak dotąd... Czesław Polecam (1) Kolejny raz miałam okazję korzystać z usług VanFisk. Za pierwszym razem mój... Renia Numer 1 na Pomorzu (1) Najlepszy fachowiec od komputerów. Zawsze miła i szybka obsługa. Baaaardzo... Stefania P-O-L-E-C-A-M ! (1) Servis naprawdę godny polecenia. Sprawnie, szybko, profesjonalnie. Nie... Iwa Polecam VanFisk (1) Szybko i co najważniejsze profesjonalnie! Nie pierwszy raz pan Patryk pomógł... G.P. Najlepszy serwis w mieście! (1) Zdecydowanie polecam usługi firmy Retesly, profesjonalne podejście zarówno do... Zadowolony klient TM serwis - najbardziej profesjonalny i najszybciej dzialajacy serwis laptopow byc moze w calym Trojmiescie (1) Oddalam do serwisu calkiem rozwalony laptop HP pavilion dv7, caly czas sie... Agnes Polecam (1) Poszła mi matryca w laptopie, nie dość że naprawili bardzo szybko to jeszcze... Sebastian Nie polecam (2) W laptopie została wymieniona matryca (ekran) po okolo miesiącu od naprawy... Tomek Naprawa laptopa Lenovo (1) Bardzo dobry serwis. Wymienili w krótkim czasie chłodzenie w laptopie Lenovo.... Ryszard Grabowski świetny serwis-gorąco polecam (1) Internet media stworzył kapitalna stronę i bloga, dzieki temu zdobyliśmy... Roma rowerowa