XXX (1) Szybko, tanio i dobrze. Jestem bardzo zadowolony ;) najlepszy serwis... Jacek Szybko solidnie i z głową. (1) Polecam serwis. Jako że przeszedłem już pare placówek tego mogę z czystym... AfgFire Nie ma lepszego. (1) Nie ma lepszego fachowca. Z komputerem potrafi zrobić wszystko. Mega... Demonik
Polecam, dobrze robią strony (1) Polecam, robią dobre strony www, swoją drogą do mnie mieli wręcz anielską... AgSa świetny, fachowy serwis, miła i pomocna obsługa sklepu (1) Miałem awarię mojego PC, teoretycznie z pomocą kolegi z pracy, który od... pab Andrzej solidnie i profesjonalnie (1) Widać, że ludzie znają się na swoim fachu. Nie opowiadają bajek jak w... Kacper Serwis - super, sklepy - ok (1) Panowie w serwisie rewelacyjni, wiedza i doświadczenie na najwyższym... Staś Bardzo zadowolona klientka (2) Jestem bardzo zadowolona , przesympatyczny pan , bardzo sprawna ,... Bozena Kosior Pełen Profesjonalizm (1) Polecam Website Style wszystkim, którzy chcą stworzyć stronę swojej Firmy.... Krzysztof Ekspresowa naprawa zalanego MacBooka Pro (1) Wylałam wino na swojego MacBooka Pro. Nie wiedziałam co zrobić więc go... Edyta Naprawa laptopa - porażka. (1) Oddałem do naprawy laptopa wnosząc z góry opłatę za diagnostykę. Diagnoza... Krzysztof Profesjonalny serwis (1) Super szybki i profesjonalny serwis. Połączenie profesji z pasją. Jeśli w... Joanna Sprawny marketing (1) Firma Internet Media zajęła sie postawieniem i pozycjonowaniem mojego sklepu... Kaśka R. Komputerowiec godny polecenia (1) Poza firmowymi komputerami z usług VanFisk korzystam przy serwisie domowych... Darek Polecam (1) Znajomość tematu i indywidualne podejscie do Klienta i jego oczekiwań to... Sylwester Polecam!!! (1) Szczerze polecam ten serwis. Obsluga fachowa,rzetelna i tania.Pan ktory... Mario Bardzo dobra i fachowa pomoc (1) Raczej nie nie przepadam za kupowaniem sprzętów elektronicznych ale po... kat.gru.85 Współpraca godna polecenia! Super kontakt! (1) Cóż, z całą pewnością mogę polecić usługi Andrzeja, współpracuję z nim od nie... Janek toshiba (1) Fachowiec mówi konkretnie i przede wszystkim po Polsku, a nie językiem IT... Marcin umowa kserokopia (3) widze ze ktos odpowiada wiec mam 2 pytania: 1) czy biallnet w dalszym ciagu... wojtek